Tehnički kutak > Tuning skutera
Karburator za SP180
igor.sb:
--- Citat: runner_sp180 - 09 Listopad, 2011, 17:44:06 ---jel ga imas osobno? jel moze i na airbox? zaboravio sam pitati jel itko ima iskustva sa power jet mikuni karburatorima??
--- Kraj citata ---
efz ima mikuni tmx 27 s power jetom
sto se tice pwk karbova, bitno je da postoje vise
original keihin koji kosta hrpu novaca
fake keihin koji kosta 3x manje
i razne verzije pwk karbova, oko, koso, s6, motoforce, bgm (ysn)
runner_sp180:
--- Citat: gumy - 09 Listopad, 2011, 19:02:55 ---ne paše ti ni jedan preko 25 na airbox bez kemija.
stavi 28icu i to je to, sve preko toga je previše.
a sad koja ovisi kolko para misliš potrošiti na karb? original keihin 28 pwk košta oko 1700 na SC
--- Kraj citata ---
da i sam sam planiro da bi 28 bilo u vrh glave.. pa neznam, dao bih ja novce za odlican karb znaci jednom kad ga stavim da znam da to valja i da se uvjerim u to.. e sad 1700 je vec velika cifra!
--- Citat: igor.sb - 09 Listopad, 2011, 19:11:40 ---efz ima mikuni tmx 27 s power jetom
sto se tice pwk karbova, bitno je da postoje vise
original keihin koji kosta hrpu novaca
fake keihin koji kosta 3x manje
i razne verzije pwk karbova, oko, koso, s6, motoforce, bgm (ysn)
--- Kraj citata ---
opcenito razlika izmedu orginal i fake? jel to to ili je orginal daleko bolji? kakvi su ovi ostali, navodno je taj pwk dobar? morat cu bas pitati efz-a jer mislim da su ti power jet super stvar ali mozda opet imaju nekih mana jer rijetki ga imaju
Josip:
--- Citat: runner_sp180 - 09 Listopad, 2011, 21:33:47 ---da i sam sam planiro da bi 28 bilo u vrh glave.. pa neznam, dao bih ja novce za odlican karb znaci jednom kad ga stavim da znam da to valja i da se uvjerim u to.. e sad 1700 je vec velika cifra!
opcenito razlika izmedu orginal i fake? jel to to ili je orginal daleko bolji? kakvi su ovi ostali, navodno je taj pwk dobar? morat cu bas pitati efz-a jer mislim da su ti power jet super stvar ali mozda opet imaju nekih mana jer rijetki ga imaju
--- Kraj citata ---
a da nije mozda "SAMO" preskup? :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju