Tehnički kutak > Garaža
tgb r50x by hrc...
pralas:
--- Citat: hypno - 19 Ožujak, 2012, 18:23:34 ---ako bi vratio serijski auspuh,dali moram vrati i orginalnu diznu...
--- Kraj citata ---
de sta ti je kakav serijski auspuh,sa serijskim auspuhom ce ici 70 jer nece imati snage da izgura getribu do kraja,sto ti znaci da si đaba stavljo sekundar...
ostavi tt-a i vozi se,ne znas ti sta je glasno,tt je bubica ;)
pero999:
--- Citat: hypno - 23 Listopad, 2011, 18:14:57 ---montaza auspuha...jos mi je ostalo izradit nosac...sljedeci tjedan ga nosim na izradu kod susjeda kaj se bavi sa inox-om...
Uploaded with ImageShack.us
nije ko na satu tehnickog crtanja ali se kuzi kaj treba napravit...
--- Kraj citata ---
koja ti je debljina tog nosaca..ja sebi trebam preraditi isto imam tt aki mi nepaše nosac..ja imam apriliu morini
hypno:
malo da obrisem prašinu sa posta...trenutno 6000km na satu...stavljena nova sviječica,novi aku...karb je skinut,očišćen i poštelan,stavljene nove rolice stage 6...malossi se potrošile...narucena 3d carbon folija i stage6 naljepnice...mozda na proljece stage6 vario i leovince touring...max brzina 75...sve serijala osim polini primara...
hypno:
par novih stvari...skinuta crvena plastika sa stražnjeg svijetla...nove gume sava mc 20 monsun,novi remen i još par sitnica...
walkay:
Lijepo izgleda TGB, samo nemoj pretjerati sa naljepnicama! :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju