Tehnički kutak > Garaža
tgb r50x by hrc...
hypno:
thanks...sljedeci tjedan sljedi ugradnja...prije par dana mi se rodila kcer :headbang: tak da mi je trenutno guzva....
walkay:
--- Citat: hypno - 14 Siječanj, 2012, 18:48:11 ---thanks...sljedeci tjedan sljedi ugradnja...prije par dana mi se rodila kcer :headbang: tak da mi je trenutno guzva....
--- Kraj citata ---
Cestitam! :icon_thumright: Kad budes rastavljao getribu, isprazni staro ulje, skini zvono i kvacilo, pa odpusti sarafe od getribe i lagano skini poklopac da nebi unistio brtvu. Pregledaj kako sve stoji unutra, pazi da nebi izgubio male podloske sto su ispred lezajeve... Izguraj mali zubcanik od primara i isto tako vrati ovaj manji zubcanik sto ide sa sekundarom, ja sam pomocu skripca napravio. Kad stavis veliki zubcanik gore na osovinu, pazi da ti oznaka Polini gleda prema van!
Ako ti treba pomoc tu sam! :icon_thumright:
hypno:
Ok...ako negdje zapne...cujemo se...kad budem stavljao speed control,vjerovatno i remen treba promjeniti...koji preporucujete....
MIKSETA:
--- Citat: hypno - 14 Siječanj, 2012, 20:23:14 ---Ok...ako negdje zapne...cujemo se...kad budem stavljao speed control,vjerovatno i remen treba promjeniti...koji preporucujete....
--- Kraj citata ---
malossi kevlar :icon_thumright:
hypno:
Koliko se sjecam pase sa speedfight,samo se ne sjecam koje godiste....brijem da nema malossi kevlar za r50x...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju