Tehnički kutak > Tuning skutera

minarelli due plus, zx stimanje pomoc

<< < (5/10) > >>

doritos:

--- Citat: aprilia area 51 - 08 Listopad, 2011, 13:42:52 ---mislis da bi s nardom mi se pregrijavao zbog onog jebenog hladnjaka sto je na onak sugavom mjestu...a nezz saad vise mislis da bi iso sa base vec sa ovime

--- Kraj citata ---

obavezno jos jedan hladnjak na areu! premali je.

Base pikiraj i biti ce ti jebeno :icon_thumright:

aprilia area 51:
a s base se nebi pregrijavo...

i dali imate iskustva s dr evo dali je dosta losiji po kvaliteti i performansam od recimo malossi polini sporta ili trophya...

due je prakticki nov ima mozda 1000 km vozen na arrow compres light kod vlasnika prije znaci nije ni radio na svojim okretajima tak da nije ni potrosen imam kutiju i sve kit je kao nov bez igdje icega...koliko mogu dobit za njega

doritos:

--- Citat: aprilia area 51 - 08 Listopad, 2011, 13:56:25 ---a s base se nebi pregrijavo...

i dali imate iskustva s dr evo dali je dosta losiji po kvaliteti i performansam od recimo malossi polini sporta ili trophya...

due je prakticki nov ima mozda 1000 km vozen na arrow compres light kod vlasnika prije znaci nije ni radio na svojim okretajima tak da nije ni potrosen imam kutiju i sve kit je kao nov bez igdje icega...koliko mogu dobit za njega

--- Kraj citata ---

nebi se pregrijavao.

Dr evo u rangu je po kvaliteti, nedavno sam frendu montirao novi i samo sto trebas je kanale malo s malom turpijicom sloziti jer su ne obradjeni i ostri, karika moze zapesti ostalo je sve 5! i nije skup, nekih 800kn nov. a za due mozes dobiti 800-900 zavisi kako bude bilo zainteresiranih. znas i sam da se na forumu sve prodaje za sicu...

aprilia area 51:
aha...znaci samo bi trebo te kanale malo poturpijat i to je to...a kakv set up onba prjenosa i karba da ubacim odp ako bi iso recimo dr evo zx multivar i 19 karb...i sta mogu ocekivat od tog set upa...ovako sa due plus arrow compres light i 19 znaci bez multivara...motori de jako finonavuce do 95 100 dok trepnes okom...oce ici bolje od toga

Miki-speedy:

--- Citat: aprilia area 51 - 08 Listopad, 2011, 14:07:58 ---aha...znaci samo bi trebo te kanale malo poturpijat i to je to...a kakv set up onba prjenosa i karba da ubacim odp ako bi iso recimo dr evo zx multivar i 19 karb...i sta mogu ocekivat od tog set upa...ovako sa due plus arrow compres light i 19 znaci bez multivara...motori de jako finonavuce do 95 100 dok trepnes okom...oce ici bolje od toga

--- Kraj citata ---
Pa tu negdje je to...
Nemas potrebe za karburatorom 19mm i njega prodaj uzmi 17,5

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju