Tehnički kutak > Tuning skutera

minarelli due plus, zx stimanje pomoc

<< < (3/10) > >>

aprilia area 51:

--- Citat: wonderkid - 08 Listopad, 2011, 00:37:03 ---prodaj zx i kupi stage 6 pro,nesto izmedu narda i yasuni r,rolice 4.0 na zx

--- Kraj citata ---

ma kupio bi ja svasta....ali kad nepase svaki minarelli spuh na areu zbog njenog doljnjeg jebenog selena i nosaca...to mi je fuck  a ako ga idem preradivat to je opet kemijanje i to onda vise nije to ni psuh ni nista...pase mi zx pase nardo shot c16 c21 itd...a svi ovi su mi prejaki mislim nisu prejaki za kit ali to bi mi onda previse vrtilo a reko sam vec da pravim dosta km tak da bi onda imo stalno sarafanja mjenjanja karika itd...

i kad bi stavio odp 80 diznu u 19 karb i airbox sa red sponge dali da vadim lulicu iz airboxa ili ne

doritos:

--- Citat: aprilia area 51 - 08 Listopad, 2011, 10:27:50 ---ma kupio bi ja svasta....ali kad nepase svaki minarelli spuh na areu zbog njenog doljnjeg jebenog selena i nosaca...to mi je fuck  a ako ga idem preradivat to je opet kemijanje i to onda vise nije to ni psuh ni nista...pase mi zx pase nardo shot c16 c21 itd...a svi ovi su mi prejaki mislim nisu prejaki za kit ali to bi mi onda previse vrtilo a reko sam vec da pravim dosta km tak da bi onda imo stalno sarafanja mjenjanja karika itd...

i kad bi stavio odp 80 diznu u 19 karb i airbox sa red sponge dali da vadim lulicu iz airboxa ili ne

--- Kraj citata ---

vadi lulicu, svakako. treba vise zraka jer se due mora zavrtiti na dost okretaja da moze uopce krenuti xD

aprilia area 51:

--- Citat: doritos - 08 Listopad, 2011, 10:29:23 ---vadi lulicu, svakako. treba vise zraka jer se due mora zavrtiti na dost okretaja da moze uopce krenuti xD

--- Kraj citata ---

oke care...hvala....a da te pitam jesi ti kad preradivo koji spuh za areu zbog tog kurca dole ili mislio sam to radit ali nez koliko je pametno

doritos:

--- Citat: aprilia area 51 - 08 Listopad, 2011, 10:32:52 ---oke care...hvala....a da te pitam jesi ti kad preradivo koji spuh za areu zbog tog kurca dole ili mislio sam to radit ali nez koliko je pametno

--- Kraj citata ---

MOJ iskreni savijet ti je da prodaš ako mozes taj Due+ i kupiš neki base sport termogrupu i sa tim spuhom zx ce ti ici odlicno! ja sam kemijao Du+ sa preradjenim Gianelli spuhom, širom granom, islo je to i vrtilo se ali nije to to ! prodaj due i stavi Dr Evolution ili neki u tom ranngu, em ti radilica nece patiti i em ce ti ici odlicno do nekih po satu 100-105 ili prodat taj spuh ako ti ne paše dole i uzeti original zx radjen za areu i to ti je PUN POGODAK :icon_thumright:

Miki-speedy:
Ako nemas iskustva,mjenjaj s nekim due za base kit i jos ti doplati i na konju si :icon_tongue: :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju