Ostalo > Chat house

Što radite kad vam je dosadno

<< < (4/9) > >>

Deny:
izvucem atv iz hangara i vozim se po brdima ,isprljam se malo i tako to bas sam danas bacio djir do skadarskog jezera preko brda

kiza-iz-kvarta:
kao i moj trenutni idol - LAJEM NA ŽARULJE!

http://www.facebook.com/profile.php?id=100001456456989

a ostatak vremena sređujem si CREEP FOLDER na faceu  :headbang:

Miki-speedy:

--- Citat: Deny - 07 Listopad, 2011, 18:18:54 ---izvucem atv iz hangara i vozim se po brdima ,isprljam se malo i tako to bas sam danas bacio djir do skadarskog jezera preko brda

--- Kraj citata ---
Tu negdje je i ada bojana?  ;D

istipa622:
ja sam ovo kišno popodne potrošio u Baumax-u
taman se je pogodilo da je danas 10 godina baumax-a u hrvatskoj pa sam dobio i hrpu balona,upoznao dvioje tete šta ih dijele,najeo se torte i tako  :laughing7: :laughing7:
uglavnom volim obilazit po takovim trgovinama oko kosilica alata i sličnih stvari, bolje to nego sjedit doma i ubijat se od dosade

nakon 2 i pol satnog razgledavanja sam si napokon izabrao jedan skalper i još dobio 10% popusta na njega, valjda zbog "rođendana"  8)

Deny:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 07 Listopad, 2011, 19:03:29 ---Tu negdje je i ada bojana?  ;D

--- Kraj citata ---
to je na drugoj strani nekih 60 km od mog grada postoji jedan stari put do tamo ,bas sam sled vikend sa curom planirao otic preko planine ,samo sto cu iscijepat gume jer je sve krs  :drunken_smilie:

istipa i ja tako volim obic radnje tog tipa,pstanem po sat vremena unutra ,posle me blam izac da ne kupim nista  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju