Tehnički kutak > Tuning skutera
sta kupiti/staviti na motor
benjamin_hawk:
ma kupi si auspuh neki kako treba motor ima da ide kao singeica j#bo kit kad neas spulju
JeRa:
nabavi si auspuh , dobit ces vise snage nego samo s cilindrom .. kasnije ak skupis , nabavis kit i ima da leti :dontknow:
danc00:
--- Citat: pajobulajic - 08 Listopad, 2011, 17:27:33 ---nemam pojma, mozda nekih stotinjak eura
--- Kraj citata ---
Odi rađe u birtiju ili k nekoj curi i zabavi se za tih 100€! Jer ak misliš ići neke slagat 100€ ti niš ne znači!
Ako ideš ulagat u prijenos onda ti znači nekaj, ali ak ideš u agregat i popratne djelove onda sam ti sve rekel! :icon_thumright:
doritos:
--- Citat: pajobulajic - 07 Listopad, 2011, 15:45:49 ---interesuje me svacije misljenje sta je bolje dal da stavim neki auspuh ili neki kit na motor? razmisljam dali da kupim neki auspuh tipa zx,tt ili slicno ili mozda neki base kit kao tp trophy. sta mi je bolje od ta dva jer nemam para za oba a bi da nesto uradim da mi motor ide bolje. a motor na koji mislim to da uradim je aprilia area sa minareli masinom
--- Kraj citata ---
za par sto kuna kupis ok base auspuh i neku ok fergu 17.5 ili 19. skuter ce dosta bolje ici.
mozes i kit stavljati neki ako ti spuh nema katalizator a ako ima, pregrijavat ce ti se i kit ce otici u zaborav.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju