Tehnički kutak > Garaža
sf by "kuceljsf2"
Ivan_drifter:
evo naso sam citavi dekl i dns ga moram slozit preslozit sistem kurble na drugi dekl! (prepostavljam da ce ici desol i poliranje dekla) ovisno o gazdi!,
stavil sam mu i mfa i malo provozo ide jako fino i kulturno!, samo preljeva makar nema airbox (Dizna 64(mislim) jer je karb cjeli u kur*u i stel saraf je od tomosa krosera (neki za pice) :laughing7: :laughing7: :laughing7:
Ivan_drifter:
e da i doliveno je ulje u getribu! jer kad sam okreto masinu i mico tako je i ulje iscurilo malo posto je ovo onaj blok kaj ima samo saraf za nadolit ulje! 1 saraf umjesto 2,
ulje je w245 umjesto w80 jer sam iso za probu s sto guscim uljem da bude getriba tisa!,isprobao sam ga vec na svom i 1000km radi odlicno! sad cemo vidit na ovom! :toothy3: :toothy3:
Kuceljsf2:
sve pohvale drifteru nema sta
:headbang:
Ivan_drifter:
--- Citat: Kuceljsf2 - 01 Prosinac, 2011, 15:22:46 ---sve pohvale drifteru nema sta
:headbang:
--- Kraj citata ---
sav sam pocrvenio!, neka samo da se to zavrsi
i jos uvjek se trazi seriski cilindar u dobrom stanju s sto manje km! i sto novijeg godista!,i s citavim navojima za aupsuh!,i normalno STOO JEFTINIJE!
ajmo narodeee :icon_biggrin: :icon_biggrin:
B.E.R.O.:
--- Citat: Ivan_drifter - 01 Prosinac, 2011, 15:48:57 ---sav sam pocrvenio!, neka samo da se to zavrsi
i jos uvjek se trazi seriski cilindar u dobrom stanju s sto manje km! i sto novijeg godista!,i s citavim navojima za aupsuh!,i normalno STOO JEFTINIJE!
ajmo narodeee :icon_biggrin: :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Ajd neka si ti nesto i radio!!!
:notworthy:
Nadji ti cilindar lako za navoje tj. brezone to nadjes gdje hoces!!!
:icon_thumright:
i daj slikicu od cijelog motorica da vidimo kako to izgleda...
:toothy3: :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju