Tehnički kutak > Garaža

sf by "kuceljsf2"

<< < (7/16) > >>

Ivan_drifter:
evo par slika kako sam i obecao!
nova vodena!

pa par slika magneta
znaci magnet ovaj rđavi je bio unutra i takav je izvaden neznam ni sam kako je to imalo dobru iskru! al nebitnO!

evo slike starog bloka i dekla! blok je puko kod selena kad se preso van jer je bio napuko a sad je i puko! dekl je isto puko (to neznam kak) dekl je zamijenjen!

i jedna kad je selen amortizera upresan!

Ivan_drifter:
evo dns je motor pri kraju! stavljen cilindar polovni i novi klip i karike!,novi iglicasti i sve normalno!, stavljena masina stavljen novi killer i cijevi sastavljen tek tolko i upaljen!,nema auspuha i airboxa i ovaj karb je za smece al bitno da pali na zub i da radi ko vekerica! istina nisam auspuh stavljo i  to jer fali jos dosta dijelova!,ubiti privodi se s moje strane prema kraju , clan je kupio i alarm s daljenskim paljenjem i svaki dan nesto novo stize ubiti kasnije on preuzima ovu temu ja svoje sam skoro sve priveo kraju slike sutra!!!

Ivan_drifter:
evo jedna slika vlasnika kad smo se odmarali uz domace gemiste nakon sarafljenja!

:icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

B.E.R.O.:
Onaj magnet sto si izbrusio obojaj sa necim jer ce za par mjeseci biti gori od onoga sto si izvadio.
 :icon_thumright:

Gazda izgleda kao 50 cent,a fusari se na veliko.
I daj molim te slikaj vani na svijetlu,svaka slika kao da si u podrumu slikao!!!
 :toothy3: :toothy3: :toothy3:

A zasto je blok i dekl pukao vjerovatno dotrajalost materijala!!!
 :dontknow: :dontknow:
Ili si ga ti sjebao!!!
 :laughing7:

ivan_speedy:
Dobro je Bero reko slike su ti koma,daj Ivek trzni se malo malo neke lijepše fotke nabaci na vanjskom svijetlu,slike gi izgledale 5x bolje...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju