Tehnički kutak > Tuning skutera

Ocu ovakav zvuk!!!!!

<< < (3/3)

Mr J:
ma nije ozbiljno...  :icon_thumright:

ZX ima manji volumen a i geometrija mu nije najkvalitetnija...  :icon_thumright:

Kao sto za 50ice ima auspuha razlicitih rangova tako je i za big bore ali s tim da nema ni priblizno toliko termo grupa...  :icon_thumright:

..::IVKULJA::..:

--- Citat: Mr J - 11 Ožujak, 2008, 19:57:52 ---ma nije ozbiljno...  :icon_thumright:

ZX ima manji volumen a i geometrija mu nije najkvalitetnija...  :icon_thumright:

Kao sto za 50ice ima auspuha razlicitih rangova tako je i za big bore ali s tim da nema ni priblizno toliko termo grupa...  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

ma daj zajebavam se,ko da neznam cemu sluzi multivar lol,,,mislim fino sam mu reko da zx nevalja a on meni kaze to se rijesi rolicama a kad izgubi performanse razocarat ce se

MARINO:
znam da znas j#bote,nego kaze da se stavi zx da treba pun k**ra* da se razvrti,normalno kad nema variomata gore da ce mu trebat dosta...

..::IVKULJA::..:
pa ima multivar 25mm itd pa je bolje isao sa serijskim spuhom nego sa zx...jedino sto zx ima lijep zvuk i nista vise

MARINO:
 Ja i tako zelim zvuk i izgled,a stavio bi samo valjcice koji se dobiju sa multivarom,cini mi se 12,i kladim se da nebi skuter iso sporije nego prije,iso bi bar malo bolje da ga jebes..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju