Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Gilera runner 180 Black Widow

<< < (15/140) > >>

Drnda:

--- Citat: igor.sb - 23 Listopad, 2011, 02:28:06 ---de nemoj vise bogati

spamas gagijevu temu bzvz, svojim ja sam najbrzi bokom, joly 172 dize na gas i slajdra na 80 glupostima

--- Kraj citata ---
navedi mi par primjera  ::)
nisu gluposti, na forumu sam spomenuo mozda nesto od toga ali se ne hvalim nit mislim da sam najbrzi ni najbolji... ima staza pa se tamo mogu dokazivat  :happy8:
nego on s rastelanim mustangom ubija sve, a dam se kladiti da ga zdravko sp sa multivarom i spuhom skine
kakve veze ima bok sa svime ovime... ne zivi na fejsu  :hello:

CoK:

--- Citat: Drnda-1 - 23 Listopad, 2011, 04:23:21 ---navedi mi par primjera  ::)
nisu gluposti, na forumu sam spomenuo mozda nesto od toga ali se ne hvalim nit mislim da sam najbrzi ni najbolji... ima staza pa se tamo mogu dokazivat  :happy8:
nego on s rastelanim mustangom ubija sve, a dam se kladiti da ga zdravko sp sa multivarom i spuhom skine
kakve veze ima bok sa svime ovime... ne zivi na fejsu  :hello:

--- Kraj citata ---
kako ti znas da je njegov skuter rastelan? po ovim pitanjima sta stalno postavlja ili sta? koliko god da je ''rastelan'' taj skuter vozi

zdravko sa multivarom je k**ra* od ovce jer to nikad nece bit sp sa vecim karbom i drugim spuhom  :dontknow:

IvanRox:
ljepsu 180-icu nisam vidio sve pohvale kolko te dosla ovaj brzinometar i farbanje ?!  ;D

Drnda:
po tome sto se svako malo zali kako cas ide, cas ne ide, cas razvrti , cas nemoze, pa onda kako nema filter, 2 dizne, gusi se na full gasu i te stvari
rekao sam zdravko sa spuhom i multijem, ne samo multi...
nisam ni rekao da ne vozi, ali ne vozi kako bi trebao , a kao okida sve zivo..
cini mi se da je jurca sa fabrizzijem i svime onim isao kao ktm 690 ako se dobro sjecam... a ovo je puuuuno slabiji setup...

MALES SR180r:

--- Citat: CoK - 22 Listopad, 2011, 14:42:03 ---kak si krenuo nece to ni ic :D pa gagi je vozio 125 do sada, a tamo ocito nema tuniranih skutera pa nema s kime usporediti

--- Kraj citata ---

sve u svoje vrjeme!

jel potrebno uspoređivat?pa gilera mu ide 155kmh sa 1mm istošenim kaišom..... :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju