Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Gilera runner 180 Black Widow

<< < (136/140) > >>

^^GlavonjA^^:

--- Citat: gagi racer - 24 Lipanj, 2012, 19:21:25 ---Sto meni, svi koji pisu, smanjuju ubrzanje do 100km/h i povecavaju krajnu brzinu za do 10km/h. iako sam ja ocigledno stavio, Kolika je krajna i za koliko ubrzava...

6 sekundi do 100km/h. i brzina od 160km/h....

kakve veze ima moja krajna sa serijskim prenosom od RUNNERA 180 ? Majke ti ? niti su primar i sekundar od njega, tj RUNNERA 180.... niti je varijator fabricki. jos je i pwk 24 na njemu, drugi i usis, i otvoren cilindar, plus drugi izduv... Imam duzi prenos od serijskog Runnera za 10%, znaci ako motor ima snage, trebalo bi da dobije oko 10-13km/h vise minimalno, drugi varijator mu jos daje na brzini, tj krajnoj, drugi izduv mu jos malo daje, a da ne pricam o tome sto drugi karb ima, i potpuno otvoren cilindar...

Neznam kako mozes uporedjivati serijskog Runnera 180, koji ne ide ni za k**ra*, naspram ovoga...

--- Kraj citata ---

pih....pa kaj je to? pa moj vxr te pojede....do 120 km/h 7 sec,a max 180 km/h, samo kaj s steefom ide jedno 220 km, al mi se neda s tim hvalit baš preveč!  :jerk: :BangHead:  :uff:

Drnda:
potpuno otvoren cilindar?
to ono kad sunce ljeti ulazi unutra?

aj malo testiraj po gpsu koliko to ide, ako ide preko 135 kmh, ja cu ga kupiti jbt

na koliko okretaja vrti u krajnjoj?
moj se sa jollyem raspadao na krajnjoj od okretaja pa sumnjam da je preko 130 presao... a kamoli pm59 koji radi puuuun k nize...

R@kija:
drndos daj mu hondu za ovaj grob,tak si ju lepo scvikal da ces mu jos morat doplatit haha

Drnda:
nebi on to uzeo, prenos joj je prekratak pa nemoze bez slepe krenuti  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

R@kija:

--- Citat: Drnda-1 - 24 Lipanj, 2012, 22:17:57 ---nebi on to uzeo, prenos joj je prekratak pa nemoze bez slepe krenuti  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

ja mislim da bi on menjao kad bi na runnera stavio orginal prenos,i onda bi u hondu stavio prenos od HEXAGONA 150!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju