Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Gilera runner 180 Black Widow
Aprilia97:
snimi da vidimo :dontknow:
2TDottore:
ja znam jednog podrapanog fxra koji ide sa serijskim delortom 20.5 za 5s do 100.i ne dize ni na startu na zadnji ako netreba a pogotovo ne sa 80 kak dize gagijev a i snimka tog sveg postoji.gagi jel mozes bolje?
gagi racer:
--- Citat: steeef - 17 Lipanj, 2012, 19:15:42 ---de gagi dobro..ja ti zelim da ga prodas i za 2 soma evrica i da onda ova tema i sva ta pisanja svacega napokon zavrse ko i d mustang stori.
takodjer zelim srecu i novom vlasniku..samo jedno mi nije jasno,kak sad dok je sve savrseno na njemu,ti ga prodajes a on kida trga i kolje..
:hello:
--- Kraj citata ---
Caletu trebaju pare... To neznam kako nisam spomenuo, ali me sada mrzi da trazim, dali sam ili nisam ovde to spomenuo.
2TDottore, dizanje na startu je nemoguce da se izbegne... uvek, ali uvek dize na pola gasa motor... tako da naglo dodavanje gasa na ovom skuteru, nikako nije pametno. Tako je i pao moj drug, sa njega, jer ga je turirao, i iz mesta, ga je podigao, i bacio, jer je turirao i dosao do pola gasa...
2TDottore:
--- Citat: gagi racer - 18 Lipanj, 2012, 10:41:53 ---2TDottore, dizanje na startu je nemoguce da se izbegne... uvek, ali uvek dize na pola gasa motor... tako da naglo dodavanje gasa na ovom skuteru, nikako nije pametno. Tako je i pao moj drug, sa njega, jer ga je turirao, i iz mesta, ga je podigao, i bacio, jer je turirao i dosao do pola gasa...
--- Kraj citata ---
ako tako dize to bi znacilo da imas lose postelan motor jer ako postoji brzi od tvog a ide bolje 0-100 a ne dize dok to gazda nece onda moras jos malo poradit na stelanju
steeef:
ma njegov mustang je najbolje poštelan,najjači je i najbrži u evropi.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju