Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Gilera runner 180 Black Widow

<< < (130/140) > >>

SPecial:

--- Citat: runner_sp180 - 14 Lipanj, 2012, 16:41:30 ---lol kog briga dal drugi padaju il ne ako neko ide kupit skuter gledat ce dal je padano s njega sto ce na veliko utjecat na kupovinu

--- Kraj citata ---

Bokte,vi niste normalni,pa s kojeg skutera,motora nije padano? To su gluposti...

steeef:

--- Citat: SPecial - 17 Lipanj, 2012, 15:06:15 ---
Bokte,vi niste normalni,pa s kojeg skutera,motora nije padano? To su gluposti...

--- Kraj citata ---

ma točno to,ko nebi kupil mustanga koi se propinje,ide 5 sekundi do 100 i u krajnnjoj preko 170 neuštelan..i mašina koja je bila 17 puta na stolu,propaljenih namotaja,reglera itd,vilica koje cvikaju itd itd  :icon_thumright:

SPecial:

--- Citat: steeef - 17 Lipanj, 2012, 15:14:33 ---ma točno to,ko nebi kupil mustanga koi se propinje,ide 5 sekundi do 100 i u krajnnjoj preko 170 neuštelan..i mašina koja je bila 17 puta na stolu,propaljenih namotaja,reglera itd,vilica koje cvikaju itd itd  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Mene ne zanima je li sta bilo ubijeno,ako je dobro popravljeno. A onaj tko bi ga kupio,zna sta ga zanima na tom motorinu,sto se mene tice,rama i radilica,u sve ostalo sumnjam,ali ja ga i tako nebi kupio. Samo mi nije jasno zar netko ocekuje da postoji skuter star preko godinu ipo,dvije,a da sa njega nikada nije padano,niti da se je ikada iskipao na parkingu itd itd?

steeef:
mene isto boli onda stvar,samo kaj nikad nebi kupil ovaj skuter nikad.
videl sam otpočetka ko i kak je čačkal i kak je ispalo sve na kraju..o izgledu da ne pričam.
POJENTA je bila da neočekuje neznam kakve pare za to,ništ više.
a kad smo kod kipanja,znam za 3 4 skutera 04 05 s koih nikad nije padano i koi nije pal ni s mjesta ni na travi ni nigdi nikak.

SPecial:

--- Citat: steeef - 17 Lipanj, 2012, 15:23:17 ---mene isto boli onda stvar,samo kaj nikad nebi kupil ovaj skuter nikad.
videl sam otpočetka ko i kak je čačkal i kak je ispalo sve na kraju..o izgledu da ne pričam.
POJENTA je bila da neočekuje neznam kakve pare za to,ništ više.
a kad smo kod kipanja,znam za 3 4 skutera 04 05 s koih nikad nije padano i koi nije pal ni s mjesta ni na travi ni nigdi nikak.

--- Kraj citata ---

Ti se skuteri onda ni ne voze,a njihovi su vlasnici ujedno i njihovi robovi....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju