Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Gilera runner 180 Black Widow

<< < (127/140) > >>

gagi racer:

--- Citat: steeef - 22 Svibanj, 2012, 15:40:45 ---zna tip kojem ste sjebali kola da je on vozil :)
idi mu reci ako neće platit štetu da budeš ga prijavil i rekel da ti je uzel motor bez pitanja i razbil..a to je već onda krađa pa mu baš nebude ugodno.

--- Kraj citata ---
Isplatice dug... sta treba da se kupi, tj sta mora.

Nego me drka osiguranje... vec 8 dana je proslo, i jos nisu slikali motor, nemogu da ga vozam, jer moram da mu skinem sve plastike ponovo... pa da ga opet sklapam... sto sam vec uradio u cetvrtak, da bi ga slikali, da nebi dosli, a rekli su da hoce, i onda se kuneli da ce sutra.. i nisu... sada motor stoji ... ne radi se nista na njemu... zbog tamo nekih idiota.... koji trebaju da ga slikaju... uzet je davno vec materijal, vec bi bio gotov skuter... a vid sada ovo... Pizdim od ove drzave, i od idiota kakvih sve ima... jos danas i sutra ne rade... A da se upotpuni dan, danas mi istekla probna dozvola, i odem lepo do Supa, da vidim da izvadim novu, kazu da ne rade subotom... da dodjem od ponedeljka, a da ni slucajno ne pomislim da vozim sutra, kada mi je istekla dozvola...  :angry7:

gagi racer:
Koja je najrealnija cena ?

Najbitnija stvar.... Registrovan je na 125

Setup :

Malossi glava
Nov cilindar i klip
Preradjivanje blokova-cilindra-klipa
Nova radilica sa duzim hodom 2mm
Tassinari usis
Prirubnica malossi za 28mm karb
Karb 28mm Delorto PHBH.
Polini speed control-varijator
Prednji far
Prednja maska
Plastificiranje prednje i zadnje felne
Plastike -zmigavci i zadnje stop svetlo.
Koso sat za runnera
Prednje vile od novijeg Runnera, znaci uljane, ne one lose, na starijim modelima
Auspuh kucelj, tj kopija PM59
Rukohvati za drzanje
Tegici sa strane
Nov kais
Nove rolnice.
ventivar nov
Nove polutke
Nov prenos od hexagona (primar,sekundar), koji je za 7 % duzi od serijskog od runnera 180cc
Patosnice Alu
Presvlaka za sediste .
Nove prednje plocice
Lelzajevi NTN
Novi semerinzi
Nova vodena pumpa .
Drag Lulica.
Drag Korman.
Stage 6 retrovizor.

Motor je presao oko 4000km, sa novim delovima i svime sto ima. Na 3500 je radjena provera svega, dali sve radi kako treba, potrosenost karika-klipa-cilindra, sve je u savrsenom stanju.

Koliko realno vredi... Ovde se kod nas moje godiste motor kao serijala prodaje za oko 1000 evra, kolika je realna cena, koju bi dobio za ovaj motor ? Znaci najrealnije...

Jump33r:
gagi moj ovakvo nesto jednostavno nema cijene

walkay:
1400 eura, vrh glave!

Miki-speedy:

--- Citat: walkay - 01 Lipanj, 2012, 18:52:02 ---1400 eura, vrh glave!

--- Kraj citata ---
Mogao bi vise dobit,ipak je Srbija ne znam zasto al u Hrvatskoj su dosta jeftiniji skuteri  :dontknow:
Kod nas rox recimo sav pojeban sa neonkama 8kila kuna  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju