Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Gilera runner 180 Black Widow
gagi racer:
--- Citat: pralas - 20 Svibanj, 2012, 14:36:57 ---sta si ti radio?
opet si izgravao Mustanga?
--- Kraj citata ---
Dao sam drugu motor, i reko mu lepo, jer prvi put vozi, da ni slucajno ne krece sa pola gasa,da ce ga motor prevrnuti... on dobro, i sav napaljen upalim mu ja skuter, i on krene da ga turira 2.3 sekunde i doda debil pola gasa, odmah ga digo, zbacio sa motora, preskocio motor bankinu, on pao na ivicu bankine, i motor nastavio pod 90 stepeni na BMW 323, i razvalio mu zadnji deo iznad tocka, taman promasivsi zadnja vrata, i taman promasivsi zadnje stop svetlo... Nisam hteo da slikam kola, jer je lik hteo da ubije nekoga koliko je popizdeo...
Vile se nisu sjebale, jer je udario donjim delom rama, znaci naskocio mustang na BMW-a, napalio se... moracu da ga pripitomim.... Ram je citav, masina se nije iskrivila.... ali sve ostalo je otislo....
Aprilia97:
:'( :'( :'(
Više nikom motor u ruke! Žalosno,sad neka plati štetu,jbga :dontknow:
gagi racer:
--- Citat: Aprilia97 - 20 Svibanj, 2012, 14:46:54 --- :'( :'( :'(
Više nikom motor u ruke! Žalosno,sad neka plati štetu,jbga :dontknow:
--- Kraj citata ---
Nece decko da plati... kao zaglavio se gas... kakve veze ima gas, ako je on dao gas.... nije sam motor krenuo....
reko mi da moze samo 20 evra da mi da, i to je kao pola pola, od stete.... a meni samo jedan retrovizor 20 evra....
Aprilia97:
--- Citat: gagi racer - 20 Svibanj, 2012, 14:49:11 ---Nece decko da plati... kao zaglavio se gas... kakve veze ima gas, ako je on dao gas.... nije sam motor krenuo....
reko mi da moze samo 20 evra da mi da, i to je kao pola pola, od stete.... a meni samo jedan retrovizor 20 evra....
--- Kraj citata ---
HAHAHAHAHAHA! dobar je,da samo 20€,gas se zaglavio :toothy12:
Ma neka ti kupuje djelove onda,ljepo mu daj popis i neka kupuje,pa ćemo vidjet kolika je šteta
mhr-team:
žalosno :angry7:
imao sam prije dva mjeseca sličan slučaj, samo što mi je susjed mogao sjebat i motor i auto, ali na sreću obuzdao ga je tak da je sve dobro završilo... ali zlatno pravilo, ne daj nikome motor... pogotovo ne tim neiskusnim...
et sad... šteta ogromna, a on nudi 20e sramota...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju