Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Gilera runner 180 Black Widow

<< < (118/140) > >>

darac_os:
Mislim da ubrzava kao moj vx ali načunirani sad ima R  :toothy12: nego ostala mu 2 takta viska i neznam kako da to rjesim nece da se propinje ko 2T  :dontknow: Svejedno ide 100 po satu.. mislim da je to stvarnih 200 ???

gagi racer:
A joj ljudi moji... kako vi gresite i lupetate..... Trebo sam da stanem na pola puta. da snimam od pocetka do kraja kako idu... Na snimku gilera krece sa 1/4 gasa... da nebi propela na zadnji. i onda se tek dodaje gas. a tamo gde najvise ubrzava se ne vidi na snimku... jer tek kada dodje oko 80km/h krece da ubrzava kao Bolesna. kada su kola bila iza Gilere za 3-4 duzine. a isala su 150km/h... nema sta tu da se kaze vise...

Dobicete jednom lep snimak. i da vas vise ne cujem.

Miki-speedy:

--- Citat: gagi racer - 12 Travanj, 2012, 01:04:08 ---A joj ljudi moji... kako vi gresite i lupetate..... Trebo sam da stanem na pola puta. da snimam od pocetka do kraja kako idu... Na snimku gilera krece sa 1/4 gasa... da nebi propela na zadnji. i onda se tek dodaje gas. a tamo gde najvise ubrzava se ne vidi na snimku... jer tek kada dodje oko 80km/h krece da ubrzava kao Bolesna. kada su kola bila iza Gilere za 3-4 duzine. a isala su 150km/h... nema sta tu da se kaze vise...

Dobicete jednom lep snimak. i da vas vise ne cujem.

--- Kraj citata ---
j#bote,pricas kao da je snimit nesto naucna fantastika...ne razumijem u cemu je toliki problem?

darac_os:
gagi ja mislim da bi se ti trebao zaletiti preko granice sada kad bude prvi susret da im pokazes svima motor i kako ide.. a ako ne vjeruju onda mogu probat i sami..  :dontknow:

pajobulajic:
trebao bi on krila da ugradi na svog mustanga mozda bi i poletio kako BOLESNO ide po njegovoj prici. Jesi li razmisljao o tome?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju