Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Gilera runner 180 Black Widow
Maestral:
--- Citat: steeef - 04 Travanj, 2012, 00:01:17 ---ak je on uvjeren da mu tak skuter ide,nek mu bude,ko smo mi da mu rušimo snove?
došel bude i taj dan dok bude napokon neki video stavljen i di se bude vidlo kak stvari stoje..
do tad tema je u projektima,kome se oće bit šaljiv nek vidi prvo sebe pa onda more komentirat u off topicu dalje.nismo ni mi bedaki da stalno brišemo pi*darije,a pi*darije budu sankcionirane.pusa bok
--- Kraj citata ---
Svaka cast.
Ne vidim cemu pljuvanje bez argumenata s obije strane. Lijepo je rekao da ceka lijepo vrijeme i da ce dokazati svoje tvrdnje. Ako kojim slucajem i ne ide 170 nego 165 opet ne vidim cemu podjebavanja ove vrste jer se covijek trudi da napravi nesto od skuta i za trud mu treba skinuti kapu.
gagi racer:
Ja se izvinjavam svima... Ali doslo je do problema... Juce je krenuo nesto da zeza motor, ko da gubi snagu, odjednom je oslabio, trazio je vise gasa, da isto ide... kasnije opet isao kako treba, kada se ohladio... Danas isao da snimam, da vas iznenadim, kada dok sam isao kod druga, sve super, kada sam izasao na bulevar, on opet oslabio.... leti u obrtaje a ne ide... tacno se cuje kako zuji, a ne ide, trazi skoro pun gas, da ide kao sto ide na pola gasa... ja se preseko.... Odmah otvorio prenos... Rolnice ok... sve se cinilo ok, dok nismo zagledali kais... krenuo da se cepa lepo sa strane, i po sredini, gde su one resice, spustio se na 20mm, skroz je olabavio, kada je dignut skroz gore na polutkama, na varijatoru je bas labav... isteglio se kais... Tako da posle nekih 30.000km, kais popusta .... Na snimku koji smo na kraju ipak snimili, vidi se, kako ide skoro ko serijski 180... Sto nikako nije ni blizu kao, kada je sibao RS-a...
http://www.skuteri.org/forum/index.php?/topic/4912-gilera-runner-180-black-widow/page__st__2300
ivanns:
stavi onaj snimak od danas...
gagi racer:
--- Citat: ivanns - 04 Travanj, 2012, 18:39:33 ---stavi onaj snimak od danas...
--- Kraj citata ---
Slabo je to... kako inace ide...
steeef:
gagi sunce mu kak moreš turpijat mašinu i stavit gore mrtav remen?
pa ni na seriskoj mašini ne voziš remen 30 hiljada a ne na turpiji..bar 3 komada si trebal promjenit i tih 30 hiljada ker ga j#bo i remen.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju