Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Gilera runner 180 Black Widow
ZverkO:
--- Citat: gagi racer - 07 Listopad, 2011, 14:13:10 ---Danas sam ostvario svoj novi rekord, i neverujem da cu moci ispod njega da idem :) jer zamalo da sam se par puta ubio, jer je jako duvao vetar, tako da postoji ipak mogucnost i brze :), ali tesko.... 25km, od novog sada (detelinara, gde ja zivim) do petrovca, trebalo mi je 12 minuta :) milina :)
nadam se , da ovo nije spam... znaci prosecna brzina na otvorenom putu je bila preko 130km/h, dok sam morao da prolazim kroz jedno selo, tu sam 80km/h, i onda u gradu 120km/h, do svoje garaze :) odlicno radi motor, da ga ne ureknem....
--- Kraj citata ---
Koliko je sad po novom dozvoljeno po selima da se vozi :toothy9: a kolko po gradu 120km/h :laughing7:
pajobulajic:
Citam i ne verujem sta covek pise :toothy9: . T-max koji vazi za jedan od najboljih skutera ne ide 180 a njemu sp ide, nigde veze. a tek prica da je brza od rs-a to je tek prica za medalju. najgore je sto laze sebe a ne nas ali bi isto voleo da vidim taj snimak kako mu motor ide a nemoguce je da u 21 veku covek nema cime da snimi video.
runner_sp180:
ide mozda po satu koji laze za 40kmh
aerox92:
--- Citat: pajobulajic - 03 Travanj, 2012, 12:08:13 ---Citam i ne verujem sta covek pise :toothy9: . T-max koji vazi za jedan od najboljih skutera ne ide 180 a njemu sp ide, nigde veze. a tek prica da je brza od rs-a to je tek prica za medalju. najgore je sto laze sebe a ne nas ali bi isto voleo da vidim taj snimak kako mu motor ide a nemoguce je da u 21 veku covek nema cime da snimi video.
--- Kraj citata ---
haha slazem se Pajo! :) ee kakvih likova ima ja i dalje ne vjerujem,samo me zanima koliko godina ima .. :icon_scratch:
gagi racer:
Po satu je zakucao 170km/h, dokle se spustila kazaljka... sto je oko 150km/h po gps-u... Nisam video nigde da JA spominjem vece brzine od 170km/h po kazaljci ? kamoli 180km/h ?
Nekontam ovo za RS-a ? uvek se pokajem zbog vas, sto ne snimim takve stvari, kao sto je jebanje RS-a za 3 duzine motora...
Cekajte lepo Sredu... da vas j**** ja sve ...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju