Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Gilera runner 180 Black Widow
gagi racer:
--- Citat: runner_sp180 - 21 Ožujak, 2012, 22:17:30 ---ak je prije iso 170 a pusto vodu u cilindar, kompresija bila u banani i ostalo, sad bez 190 ne pricamoo
--- Kraj citata ---
Ja neznam kako je on uopste isao... on meni od prvog dana, balavi na cilindru... ali sam ja mislio, da je od dihtunga na ISPUHU, pa da prska... da bi nakraju bilo da je odpocetka pustao fals na cilindru... a gore na karbu, sam video isto na pocetku... ali nisam obazirao paznju na to... jer nikako nisam mogao da namestim, da tu ne pusta...
SPecial:
Ma kakav fals? Falsi zrak se usisava a ne ispuhuje,u kompresiji ili sta vec ti pricas.
I sta mislis iz kojeg je razloga stara brtva deblja 0,2mm? I sta mislis sta ces sada dobiti sa 0,2 mm tanjom brtvom? Trebao si skinuti 0,2mm sa vrha cilindra i ostaviti staru debljinu brtve kada ti je tako vec nastelao Duxy. Znas li ti ista o icemu?
Drnda:
e gagi, nikad od tebe majstora :toothy11:
MALES SR180r:
--- Citat: SPecial - 21 Ožujak, 2012, 22:40:37 ---Ma kakav fals? Falsi zrak se usisava a ne ispuhuje,u kompresiji ili sta vec ti pricas.
I sta mislis iz kojeg je razloga stara brtva deblja 0,2mm? I sta mislis sta ces sada dobiti sa 0,2 mm tanjom brtvom? Trebao si skinuti 0,2mm sa vrha cilindra i ostaviti staru debljinu brtve kada ti je tako vec nastelao Duxy. Znas li ti ista o icemu?
--- Kraj citata ---
ima 54 hod radilice....i mislim da je bolje stavit tanji dihtung i na taj način spustit cilindar,jer ionako su kanali otvoreni do kraja i klip dolazi još niže....i čemu onda brusit gore cilindar i uništavat...neznam.... :dontknow:
gagi racer:
--- Citat: MALES SR180r - 22 Ožujak, 2012, 09:09:55 ---ima 54 hod radilice....i mislim da je bolje stavit tanji dihtung i na taj način spustit cilindar,jer ionako su kanali otvoreni do kraja i klip dolazi još niže....i čemu onda brusit gore cilindar i uništavat...neznam.... :dontknow:
--- Kraj citata ---
Potpis... pogotovo ako klip nije izlazio do kraja na cilindru za 0,5mm... sto ga nebi sada spustio makar za ovih 0,3mm ? Bolje ce raditi. jer ce iskoristit kompletan cilindar kako treba... Danas ce biti test voznja... samo sto nemam cajger... ali bitno mi je ubrzanje...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju