Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Gilera runner 180 Black Widow
mali_becar:
sve je moguce, ako je lipo gagi to ustelova i sredija mozda ide toliko, zasto mu nebismo vjerovali :dontknow:
B.E.R.O.:
--- Citat: steeef - 07 Ožujak, 2012, 19:12:10 ---na cvajerima neizvlace tolko krajnje kolko eksplozivnost i ubrzanja.
150 160 nema potreba ni za trke ni za ceste jer runner nije ni blizu za takve brzine ni konstrukcijski ni po ciklistici i drzanju asfalta..
a 500 cc skuteri izvlace maks krajnju oko 150 kmh..to su skuteri,njima nije primarna stvar brzina nego funkcionalnost.
rasprava je otisla u krivom smjeru..
--- Kraj citata ---
Znaci konacno pravi odgovor,uzalud vam bacene pare na tjuning na skuterima je bitna funkcionalnost i ljepota!!!
Ako hocete brzinu sve pare koje bacite u skuter i dijelove kupite si R ili neki supermoto i vozite se kao gospoda.
:icon_thumright: :icon_thumright: ;D
MALES SR180r:
--- Citat: B.E.R.O. - 07 Ožujak, 2012, 21:02:40 ---Znaci konacno pravi odgovor,uzalud vam bacene pare na tjuning na skuterima je bitna funkcionalnost i ljepota!!!
Ako hocete brzinu sve pare koje bacite u skuter i dijelove kupite si R ili neki supermoto i vozite se kao gospoda.
:icon_thumright: :icon_thumright: ;D
--- Kraj citata ---
ko te nezna mislio bi da si gospodin! :)
kakv mrtvi R,kad nebereš 130-140 na kotačima od 13 cola,pa kad treba stat tu veselju nema kraja.... :glasses2:
B.E.R.O.:
--- Citat: MALES SR180r - 07 Ožujak, 2012, 23:27:16 ---ko te nezna mislio bi da si gospodin! :)
kakv mrtvi R,kad nebereš 130-140 na kotačima od 13 cola,pa kad treba stat tu veselju nema kraja.... :glasses2:
--- Kraj citata ---
A jebiga,ja seljacina!!! :notworthy: :dontknow:
Ista ti je stvar i kad si sa necim vecim neces stati sa 130 da imas padobran u supku.
;D ;D
Miki-speedy:
Ja ne znam jel ovde ima toliko ludih ljudi da voze 150 skuterom po balkanskim putevima,ne znam sto se uopste opterecujete s tim :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju