Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Gilera runner 180 Black Widow

<< < (74/140) > >>

Drnda:
mene moj moli vec 5 godina da se porjesavam svega, a ja samo dovozim..
  :laughing7: :laughing7:

wonderkid:

--- Citat: gagi racer - 04 Prosinac, 2011, 19:08:09 ---Nema nista oko setupa... nervira me cale nesto... govori mi kako moram prodati gileru... pa ce mi dati hondu njegovu. onog SLR-a 650 Enduru... ali mi je zao prodati gileru, posle toliko iskustava i toliko para sto je utureno u nju.... nude mi 1500 evra za nju... pa neka mi popuse k**ra* za 1500 evra...

--- Kraj citata ---
pa normalno,pa di ces s mustanga na magarca(slr) :toothy12:

CoK:

--- Citat: gagi racer - 04 Prosinac, 2011, 19:08:09 ---Nema nista oko setupa... nervira me cale nesto... govori mi kako moram prodati gileru... pa ce mi dati hondu njegovu. onog SLR-a 650 Enduru... ali mi je zao prodati gileru, posle toliko iskustava i toliko para sto je utureno u nju.... nude mi 1500 evra za nju... pa neka mi popuse k**ra* za 1500 evra...

--- Kraj citata ---
slusaj djecko, nit imam slr 650 nit sam ti ista govorio  :dontknow:

--- Citat: Drnda-1 - 04 Prosinac, 2011, 18:40:17 ---morat cemo sloziti mustange.. nemozemo bez njih ici... znaci to smo jos cok i ja... :toothy11:

--- Kraj citata ---
:toothy3:

Rinsy:
Dobit ću ban al moran ovu temu dignit na vrh GAGIII VRATI SEEEE !

gagi racer:
Evo posle 25 dana, otkada gilera stoji... upalio je.... kao da je cela Zeleznicka stanica stajala iza mene, i zalozila i to dobro... majku mu j**** koliko dima... to se recima nemoze opisati  :headbang:, dobro je sto nisam hteo da ga palim u garazi, odmah bi crkao tamo... nego na ulicu pa na komsije u 3 ujutru, na jedno budjenje, od zvuka i dima beloga :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju