Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Gilera runner 180 Black Widow
igor.sb:
odgovore oko karbova si dobio davnih dana
i drz se toga
Drnda:
membranski karb. karb je ok, lagan za stelanje, ali problem je sto membranski karbovi nisu bas za male okretaje i na njima lose rade, ali zato se osjeti dobra razlika u razvrtavanju izmedju normalnog i membranskog.. barem je meni tako bilo s membranskim 18mm , i oni ti mogu pod raznim kutevima stati mogu i okomito, ne smeta im
samo nemoj ponovo spominjati diafragme :toothy11:
ive_91:
--- Citat: Drnda-1 - 03 Prosinac, 2011, 11:51:44 ---membranski karb. karb je ok, lagan za stelanje, ali problem je sto membranski karbovi nisu bas za male okretaje i na njima lose rade, ali zato se osjeti dobra razlika u razvrtavanju izmedju normalnog i membranskog.. barem je meni tako bilo s membranskim 18mm , i oni ti mogu pod raznim kutevima stati mogu i okomito, ne smeta im
samo nemoj ponovo spominjati diafragme :toothy11:
--- Kraj citata ---
ja bi prije reko da on misli na membranski od 4t motora tipa vxr i sl.
a ne ove membranske kaj imaju motorke, flakserice i sl.
btw. ako i mislis na membranski karb za 2t i ako je tak velki neznam od cega je al ja sam na apn-a davno stavio neki 16 od motorke i to je primalo gas ko mutavo a motor je radil kak god si ga okrenul :D
i radil je od 0 do maximuma isto samo je sex za ustelat ga i treba imat dobro slozen filter jer su na to osetljivi ko pi*da na dildač.
CoK:
Bigbore masine su poznate po tome sto lete u okretaje inace, tako da ce ti ovo lec ko bolteku samar :icon_thumright:
NOT!
gumy:
gagi želi ovo složit :D :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju