Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Gilera runner 180 Black Widow

<< < (69/140) > >>

Miki-speedy:

--- Citat: gagi racer - 27 Studeni, 2011, 20:11:57 ---400 evra mi je puno... 300 mislim da vec moze proci...

--- Kraj citata ---
Ako je masina dobra ona sama 250-300evra ko iz pi*ke

Hrga:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 27 Studeni, 2011, 20:18:24 ---Ako je masina dobra ona sama 250-300evra ko iz pi*ke

--- Kraj citata ---

Vrijedi i vise ako je s komplet felgom, karbom, strujom, amortizerom i tim sitnicama ;) samo jbg da je okej stanje, uzmi to odma   ;D

Miki-speedy:

--- Citat: Hrga - 28 Studeni, 2011, 15:45:22 ---Vrijedi i vise ako je s komplet felgom, karbom, strujom, amortizerom i tim sitnicama ;) samo jbg da je okej stanje, uzmi to odma   ;D

--- Kraj citata ---
Ma kazem u krajnjoj nuzdi uz prodaju u roku 12h  :toothy9:

gagi racer:

--- Citat: andy - 27 Studeni, 2011, 20:14:24 ---Kakvo je stanje ?

--- Kraj citata ---
radi pali... sve plastike citave... fali mi kesa....

Nego da vas pitam... kakav je diafragma karburator ? neznam dali se bas tako zove ? imam u ponudi neki 25mm napred i nazad 27mm... sto ide na usis ... jer znate nesto o tome ? kakav je ? i dali bolje radi od obicnog ?

CoK:

--- Citat: gagi racer - 03 Prosinac, 2011, 11:36:37 ---radi pali... sve plastike citave... fali mi kesa....

Nego da vas pitam... kakav je diafragma karburator ? neznam dali se bas tako zove ? imam u ponudi neki 25mm napred i nazad 27mm... sto ide na usis ... jer znate nesto o tome ? kakav je ? i dali bolje radi od obicnog ?

--- Kraj citata ---
hahahahahahahahahahaahahahahahah  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju