Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Gilera runner 180 Black Widow

<< < (67/140) > >>

Josip:

--- Citat: ive_91 - 22 Studeni, 2011, 21:48:15 ---

to je istina, ja si spremam jednu kombinaciju od prednje kocnice sa cagive mito 125 mk2 ili ti 4 klipna brembo celjust i pumpica od iste.. i eventualno ako nabavim neki 260-80 disk da pase na felgu cisto zato jer je celjust za 320 disk.

a sama celjust i plocice i pumpica i dobar lajtung daju vise nego disk za 20-40 veci.

--- Kraj citata ---

gle decki, vecina nas ne vozi po stazi i ne treba nam nista osim dobrih kocionih plocica jer za cestovnu upotrebu NEMA POTREBE
druga stvar je sta zelimo bit najveci frajeri po selu/kvartu pa pravimo preseravanciju

davno je kolega gumy ljepo srocio: sve preko 220-240mm disk na scootu je za show i ja se u potpunosti slazem s njim, s tim da je on na aeroxu ima 190mm, pa kad je vec mjenja zasto ne uzet 240mm

sta se tice mene osobno, imam na svakom skuteru oversize disk, ali vise zbog toga sta mi je to fino vidit nego sta je zaista potrebno
i kad sam montira 260mm disk na runnera umjesto 220 (sve ostalo je ostalo stock) razlike u kocenju NIJE BILO NI NAJMANJE

ovo sam prvenstveno mislija na nas ljencine, cast deckima koji voze stazu i prvenstvo  :notworthy:

CoK:
Rasprava vam je u tehnickim pitanjima, ciji je veci, jaci, tvrđi...  :icon_thumright:

sa razlogom je radena tema nanovo, nemojte da se mora ponovno brisati sve

gagi racer:
Da si pucam u glavu...... j**** ti drzavu.... kontaktirao juce lika u vezi jednog Runner 180 ccm, nudio za 400 evra... i ja danas vidim da mi u temi stavio da bi ga dao i za 200 e, jer nema stvarno sta da radi sa njim, samo da dodjem i pokupim... i naravno. dok nisam bio kuci, neko ga je kontaktirao, jer je video u mojoj temi sta pise, i prodao, mislio je da je prodao meni... kada malo sutra... kaze za 200 evra ga je dao... skroz ispravan, i sve plastike na mestu.... da se ubijem odmah, samo sto je stranac, ali bas me briga, dobro bi mi dosao zbog delova...

2TDottore:
 :crybaby2:

Miki-speedy:

--- Citat: gagi racer - 25 Studeni, 2011, 23:42:13 ---Da si pucam u glavu...... j**** ti drzavu.... kontaktirao juce lika u vezi jednog Runner 180 ccm, nudio za 400 evra... i ja danas vidim da mi u temi stavio da bi ga dao i za 200 e, jer nema stvarno sta da radi sa njim, samo da dodjem i pokupim... i naravno. dok nisam bio kuci, neko ga je kontaktirao, jer je video u mojoj temi sta pise, i prodao, mislio je da je prodao meni... kada malo sutra... kaze za 200 evra ga je dao... skroz ispravan, i sve plastike na mestu.... da se ubijem odmah, samo sto je stranac, ali bas me briga, dobro bi mi dosao zbog delova...

--- Kraj citata ---
Pa sto si pisao u temi o tome :laughing1:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju