Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Gilera runner 180 Black Widow
steeef:
--- Citat: gagi racer - 18 Studeni, 2011, 15:27:05 ---ne pise.... jako mi bezveze, sto nisam uspeo da se dogovorim sa kizom oko diska, jer nemoze da predje granicu ... a ni ja nemogu... mene mater ne pusti preko, a on nema pasos....
--- Kraj citata ---
ti sinko kod okuliste malo..piše BRAKING
R@kija:
--- Citat: ive_91 - 18 Studeni, 2011, 11:47:24 ---sad imam na nrg poweru 13 felga, i 260 disk i to po meni prava mjera.. jos cu ubacit celjust prednji od mita mozda 4 klipnu i to e to onda.
--- Kraj citata ---
kakav to 260 disk imas??
Miki-speedy:
--- Citat: gagi racer - 18 Studeni, 2011, 15:03:26 ---nista onda... uzimam obican disk. moto-force.... za 22 evra... i neka koci sa njim, on je fi 220.... kazu da ima razlike izmedju njega i fabrickog :) meni dovoljno.... sada ja da se svadjam sa vama, da moze da se umetne 280mm, i da moze da se nameste celjusti, nemam zelje za tim... a opet, kada bolje razmislim, kako li bi mi stajale te celjusti....
--- Kraj citata ---
Daj link za taj motoforce
gagi racer:
Uzet novi amort zadnji.... i odmah ofarban u belo :) tj orpuga je samo farbana :) u belo :) a unutra je crno :)
prefarbane i prednje vile, ne vidi se na slikama, ali su mat crne, i to bas su lepe :)
Namestio sam i vile da rade kako trebaju :) , izgleda da su vile se iskrivile gore kod mosta, pa su onda prilikom zatezanja bezale, sada je ubacena sajbnica od 1.5mm, i sada bez kocenja rade, od gore, do dole, sve savrseno, prilikom kocenja, jako lepo rade vile.... sada motor, sa namestenim prednjim vilama, i novim zadnjim amortom, nemogu da vam objasnim koliko je upravljiv motor... tera vas da poginete negde.... strasno.... moram jos videti sta napred sa kocnicom, tj koji disk da uzmem, i nazad trebam da odradim dobos, da bolje koci :)
Drnda:
odkad sam na felge montirao igume. pa nemogu opisati koliko se udobnije vozim... jednostavno se pozelis provozati :happy8:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju