Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Gilera runner 180 Black Widow

<< < (56/140) > >>

Jump33r:
Gagi samo nemoj da ti nama pogines !

i kako si rjesija da ti volan bude nize?

gagi racer:

--- Citat: Deny - 18 Studeni, 2011, 10:29:47 ---prevelik je,i nista ti nece znacit i neces ga moc upasovat

ovo je 260 mm i jedva sam ga upasovao tu dje je

--- Kraj citata ---

cek nekontam sto jedva ? ima jos dosta mesta prema ivicama gume....... i meni je felna 12-ka....

Spusten je koliko je mogao da se spusti korman, ne ide vise dole, nema nikakve mogucnosti vise... jer je dosao do srafa, gde se pritezu vile za RAM....

steeef:
čoveče bre nemreš stavit disk do ruba felge,di bi ti onda klješta završila??pol metra od vilice.

gagi racer:
nista onda... uzimam obican disk. moto-force.... za 22 evra... i neka koci sa njim, on je fi 220.... kazu da ima razlike izmedju njega i fabrickog :) meni dovoljno.... sada ja da se svadjam sa vama, da moze da se umetne 280mm, i da moze da se nameste celjusti, nemam zelje za tim... a opet, kada bolje razmislim, kako li bi mi stajale te celjusti....

steeef:

--- Citat: gagi racer - 18 Studeni, 2011, 15:03:26 ---nista onda... uzimam obican disk. moto-force.... za 22 evra... i neka koci sa njim, on je fi 220.... kazu da ima razlike izmedju njega i fabrickog :) meni dovoljno.... sada ja da se svadjam sa vama, da moze da se umetne 280mm, i da moze da se nameste celjusti, nemam zelje za tim... a opet, kada bolje razmislim, kako li bi mi stajale te celjusti....

--- Kraj citata ---

ovo si trebal kupit,novo novcato :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju