Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Gilera runner 180 Black Widow
EdoSP:
--- Citat: gagi racer - 12 Studeni, 2011, 17:34:33 ---Namesten korman :) evo kako sada izgleda :) mnogo je upravljiviji motor, i mnogo se bolje vidi :) znaci ogromna razlika, jace i ubrzava skuter, jer nema vise vizir... skroz sam zadovoljan :)
--- Kraj citata ---
nisam imao iskustva sa BB runnerima do sad,ali cini mi se da je auspuh previse izmaknut u desno,jel ti to predstavlja problem kad se provlacis izmedju auta ?
brembo_fs:
Ovisi gdje se ti provlacis :dontknow: za provuci se na
semaforu cisto sumnjam da smeta..ja osobno ne provlacim se previse kroz
kolonu,lako meni za sve,nego zao mi runnera ako zapnem :icon_biggrin:
gagi racer:
--- Citat: EdoSP - 16 Studeni, 2011, 00:35:50 ---nisam imao iskustva sa BB runnerima do sad,ali cini mi se da je auspuh previse izmaknut u desno,jel ti to predstavlja problem kad se provlacis izmedju auta ?
--- Kraj citata ---
ne smeta :) makar do sada nije :) ja skroz zaboravim na spuh :) gledam da se provucem u milimetar kada gledam u korman.... tako da ako nisam do sada udario spuhom, niti cu :)
Deny, koja je sirina novoga diska ? kada se uzima ? odprilike ? 4-5mm ? ili ? da znam koliko je istrosen ovaj disk, kada ga budem uzimao...
gagi racer:
uzeti ili ne ?
https://www.scooter-attack.com/shop/#!/en/Brakes/Brake-Discs-Oversize/S61214004-Stage6-280mm-Oversized-Disc-Steel.html
za 95 evra nov imam da uzmem... dali se isplati ? Sutra cu ga uzeti, montiranje u Subotu, kao i farbanje prednjih vila, i nabavka zadnjeg amorta, koji se farba u belo :)
R@kija:
gagi ti sigurno znas da ti taj disk nece pasat pa ti necu to ni govorit!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju