Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Gilera runner 180 Black Widow

<< < (5/140) > >>

gagi racer:
odustao sam od cackanja ista oko prenosa, jer skroz ok radi motor, sada je bas zahladnilo, sto je bas problem ... trenutno je 8 stepeni....

gagi racer:
aj samo konkretni odgovori... jer vredi uzeti umesto ovoga karba neki drugi ? znam da vredi, ali dali ce biti razlike dovoljne, izmedju ovoga karba i 28 PWK . za koji imam sve dizne ovde u srbiji da nabavim, tj u radnji koja je 500 metara od mene.

steeef:

--- Citat: gagi racer - 10 Listopad, 2011, 15:28:52 ---aj samo konkretni odgovori... jer vredi uzeti umesto ovoga karba neki drugi ? znam da vredi, ali dali ce biti razlike dovoljne, izmedju ovoga karba i 28 PWK . za koji imam sve dizne ovde u srbiji da nabavim, tj u radnji koja je 500 metara od mene.

--- Kraj citata ---

naravno da oće..ovaj dell je loš karb i nikad ga neš naštelal kak treba,pogotovo sa 2 dizne koje imaš na raspolaganju..mjenjaj čim prije moš..još ak je orginal pwk,super..
mada ima i povoljnijih OKO karbova,vele da su dobri..nisam imal ni videl uživo pa nebi znal puno više ti reć..
uglavnom,rješi se ovog.

gagi racer:

--- Citat: steeef - 10 Listopad, 2011, 15:57:01 ---naravno da oće..ovaj dell je loš karb i nikad ga neš naštelal kak treba,pogotovo sa 2 dizne koje imaš na raspolaganju..mjenjaj čim prije moš..još ak je orginal pwk,super..
mada ima i povoljnijih OKO karbova,vele da su dobri..nisam imal ni videl uživo pa nebi znal puno više ti reć..
uglavnom,rješi se ovog.

--- Kraj citata ---
OKO se i bas uzima, ako on sa ovim karbom ide kao lud, i siluje motore od 650ccm i 45ks, dali to znaci, da ce ici jos dosta bolje ? sta to znaci ? da je moja krivina prva ? videcemo :) ali stvarno se pitam, dali moze bolje od ovoga :) jer vec sada nema konkurencije....

pralas:

--- Citat: gagi racer - 10 Listopad, 2011, 16:16:36 ---OKO se i bas uzima, gledao sam slike, i sve, potpuno identican kao original :) samo da se smislimo kako da dodje do palanke karb, tj preko granice, pa da ga montiram :) i ustelujem :) nego.... ako on sa ovim karbom ide kao lud, i siluje motore od 650ccm i 45ks, dali to znaci, da ce ici jos dosta bolje ? sta to znaci ? da je moja krivina prva ? videcemo :) ali stvarno se pitam, dali moze bolje od ovoga :) jer vec sada nema konkurencije....

--- Kraj citata ---
uvijek moze bolje
svrati do RH pa ces vidjeti jel imas konkurencije  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju