Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Gilera runner 180 Black Widow
gagi racer:
--- Citat: MALES SR180r - 11 Studeni, 2011, 00:30:54 ---a bar si uzeo poštenu lulicu(nosač volana) kad je več volan uzak,(bar meni)... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
bolje da je uze na skuteru. Na velikim motorima se podrazumeva da ima veliki korman ;) ovo je bas taman za saginjanje pri vecim brzinama ;)
steeef:
s tim lulicama skuter zgleda ko koza,skroz okomito dolazi volan na stup i previsoko..
gagi racer:
--- Citat: steeef - 11 Studeni, 2011, 10:13:56 ---s tim lulicama skuter zgleda ko koza,skroz okomito dolazi volan na stup i previsoko..
--- Kraj citata ---
videcemo, jer je ovo kratka lulica, nije ona kao za minareli, one za minareli su duplo duze od ove moje...
steeef:
--- Citat: gagi racer - 11 Studeni, 2011, 11:42:26 ---videcemo, jer je ovo kratka lulica, nije ona kao za minareli, one za minareli su duplo duze od ove moje...
--- Kraj citata ---
da bi imal visinu ko seriski volan,drag volan ti mora sjest skoro skroz na sam stup volana..ko što vidiš s ovom lulilcom to nebude tak pa je logički da bude višlji,jelde?
u biti bude ti sve jasno dok usporediš seriski volan i drag na ovoj lulici.
gagi racer:
izvinjavam se na neurednosti motora, tj, prljav je bas, i mora da se farba, tj ova plastika kod volana, niti su patosnice na njemu...
Bilo bi najbolje, kada bi korman, mogao jos samo 2cm dole, malo je visoko, bas malo vise, nego sto bi mi odgovaralo, drugacije se upravlja, i zadovoljan sam skroz samo da ofarbam palstike neke, i da zatvorim rupu kod volana....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju