Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Gilera runner 180 Black Widow
te-te-ac:
kako pastuh se propinje.. :headbang:
MALES SR180r:
ide fino skuter kolko se može vidit! :icon_thumright:
kakva je ta getriba?jel to seriska od hexagona 7% duža od sp-ove,ili si uzimo 7% dužu....?
gagi racer:
--- Citat: MALES SR180r - 28 Listopad, 2011, 11:56:32 ---ide fino skuter kolko se može vidit! :icon_thumright:
kakva je ta getriba?jel to seriska od hexagona 7% duža od sp-ove,ili si uzimo 7% dužu....?
--- Kraj citata ---
seriska od hexagona sto je 7% duza od sp-ove :) odlicno radi sa njom, zaboravio sam da napisem, ali je Gilera zakucala dole do slova R, znaci negde oko 170km/h po kazaljci :) ja sam skroz zadovoljan, sa obzirom na spuh, koji nije namenjen da radi pri vecim brzinama :)
MALES SR180r:
--- Citat: gagi racer - 02 Studeni, 2011, 15:55:27 ---seriska od hexagona sto je 7% duza od sp-ove :) odlicno radi sa njom, zaboravio sam da napisem, ali je Gilera zakucala dole do slova R, znaci negde oko 170km/h po kazaljci :) ja sam skroz zadovoljan, sa obzirom na spuh, koji nije namenjen da radi pri vecim brzinama :)
--- Kraj citata ---
jel moguče da taj mustang ide 150kmh realne po gps-u :dontknow:
gagi racer:
--- Citat: MALES SR180r - 02 Studeni, 2011, 16:03:12 ---jel moguče da taj mustang ide 150kmh realne po gps-u :dontknow:
--- Kraj citata ---
pa tamo pri sredini slova R, je on zakucao, to mu je za sada max brzina, i to sam ga jedan put tak vozio, tj drzao sam mu gas do kraja, da vidim sta radi, kada on ide... ide... tako da bi to trebalo da bude tih 150km/h po gps-u....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju