Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Gilera runner 180 Black Widow

<< < (3/140) > >>

kiza-iz-kvarta:
a dobar je ovaj FXR al mi se ne sviđa plastika oko sata  :dontknow:

doritos:
Ljep runner  :icon_thumright:

poštelaj to više ili daj gumiju da ti to poštela i vozi se  :icon_thumright:

gagi racer:
Danas sam ostvario svoj novi rekord, i neverujem da cu moci ispod njega da idem :) jer zamalo da sam se par puta ubio, jer je jako duvao vetar, tako da postoji ipak mogucnost i brze :), ali tesko.... 25km, od novog sada (detelinara, gde ja zivim) do petrovca, trebalo mi je 12 minuta :) milina :)

nadam se , da ovo nije spam... znaci prosecna brzina na otvorenom putu je bila preko 130km/h, dok sam  morao da prolazim kroz jedno selo, tu sam 80km/h, i onda u gradu 120km/h, do svoje garaze :) odlicno radi motor, da ga ne ureknem....

gagi racer:

aj pitanje jedno malo, znaci sada imam rolnice od 12.5 grama, i sa njima ocigledno ok ide. cim moze da dostigne toliku krajnu i neverovatno ubrzanje....

danas stavljam belu dugu centralnu od druga, dace mi je na probu. e sada koje rolnice da stavim ? imam jedne od 14.5 grama, hoce li mu te biti teske, ili tu negde, znaci na beloj dugoj malossi centralnoj... da znam odprilike sta da ocekujem...

igor.sb:
probaj samo dugu, onda pomijesaj svoje i i te od 14,5, koje on ima? mijesaj i s njegovim

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju