Ostalo > Chat house
ajmoo zaljubljeni... :DDD
Drnda:
pa i bio sam jbt.. eto nisi se znala ni javiti.. bio gledao skup motorista, u glavnom satoru bio gdje su oni pjevali stalno, i poslije pored onoga kao kvadratnog satora s opremom ili cime vec na koncertu samome..
divljakusa:
--- Citat: Drnda-1 - 13 Kolovoz, 2012, 22:50:55 ---pa i bio sam jbt.. eto nisi se znala ni javiti.. bio gledao skup motorista, u glavnom satoru bio gdje su oni pjevali stalno, i poslije pored onoga kao kvadratnog satora s opremom ili cime vec na koncertu samome..
--- Kraj citata ---
Pa ja nemrem wjerovat, majka i ja smo tam došle oko šest....stajale smo pored onog welikog šatora i wani na onom štandu kupowale piwu, kasnije na samom koncertu smo bile tam negdje četwrti peti red od pozornice....
Drnda:
ja sam vise bio izmedju standa s pivom i zenskih nego slusao koncert... i ja sam dosao negdje oko 6, parkirao skroz gore na ogromnom parkingu desno
spustio se na motorijadu i onda samo deri po pivi...
mogla si se javiti jbt, da ti malo sa starom zaplesem...
divljakusa:
--- Citat: Drnda-1 - 13 Kolovoz, 2012, 22:56:41 ---ja sam vise bio izmedju standa s pivom i zenskih nego slusao koncert... i ja sam dosao negdje oko 6, parkirao skroz gore na ogromnom parkingu desno
spustio se na motorijadu i onda samo deri po pivi...
mogla si se javiti jbt, da ti malo sa starom zaplesem...
--- Kraj citata ---
Mogo si se i ti jawit....al kad su druge trebice okolo ko hebe Mihi....da da
Drnda:
sad ti tko hebe miki, a nisi zvala :toothy12: :toothy12: :toothy12:
nisam imao pojma da ces doci.. ja sam svake godine tamo....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju