Ostalo > Chat house

ajmoo zaljubljeni... :DDD

<< < (58/68) > >>

cameosb:
NEMEREM, idem radit sad jos malo
:D

Drnda:
radim i ja stalno, evo sad za bolnicu idem  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

ali ono, popodne plazica, navecer cuga i zene, koja prazna boca ujutro i extra....

boltek, znas li zasto ti romanticari izumiru?

zato jer ako si previse romantican ostajes sam sa sobom... treba malo i smanjiti romantiku, svak je romantican, samo ovisno u kojoj kolicini , neke zene nevole romantiku, nego samo divlje  :laughing7:

marko_AeRoX:

--- Citat: Drnda-1 - 12 Srpanj, 2012, 11:02:12 ---radim i ja stalno, evo sad za bolnicu idem  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

ali ono, popodne plazica, navecer cuga i zene, koja prazna boca ujutro i extra....

zato jer ako si previse romantican ostajes sam sa sobom... treba malo i smanjiti romantiku, svak je romantican, samo ovisno u kojoj kolicini , neke zene nevole romantiku, nego samo divlje  :laughing7:

--- Kraj citata ---

Takve često ne traju dugo. Nije mi nikakav cilj svađati se ili raspravljati s bilokim. Ali znam puno ljudi koji su gledali samo na zabavu, prije ili kasnije su požalili kad su shvatili da neide tako cijeli život.  :icon_thumright:

Čovjekov cilj je da se razmnožava, to je opće poznato. A uz to se veže obitelj. To je moje mišljenje.  :binkybaby:

Drnda:
nisam na taj nacin mislio, nego opcenito romantika.. u svemu treba biti umjeren, vecina romanticara ne dotakne zenske...
nije zivot samo zabava, pa naravno da nije, samo govorim da treba sve to izbalansirati.....
dugo ces ti biti sa svakom dok joj u odredjenom trenutku dokazes da ti je stalo do nje...

BoLT3K:

--- Citat: Drnda-1 - 12 Srpanj, 2012, 11:02:12 ---radim i ja stalno, evo sad za bolnicu idem  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---
Neću uzeti bilo koju
Uzet' ću onu što meni odgovara  :)
Ako taj "romantičar" i ne dotakne žensku, to je njegov način
Ni ti ne ližeš ženskoj tabane, a to je nekome must do  :)
Ako čovjek zna savladati sebe i svoj ID(životinjske instinkte) onda je to psihički jak čovjek
A ta sexualna želja je svakako zajednička osobina nama i životinjama  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju