Ostalo > Chat house
ajmoo zaljubljeni... :DDD
Johnny iber:
--- Citat: zvonkec_92 - 09 Srpanj, 2012, 10:36:34 ---ja naso curu sa 15g sad imam 20 i jos sam s njom :-) svaki dan nam je sve bolje i ljepse...
--- Kraj citata ---
I kad ce neka svadba?? Zeljan sam dobrog provoda :D
marko_AeRoX:
--- Citat: darac_os - 09 Srpanj, 2012, 10:45:05 ---Da da ti su najgori koji ostanu.. i onda ti zena sa 20-25 rodi dijete zivitee skupa i odjednom ju pukne pa ja nisam s nikim u zivotu bila osim s njim i tu su onda jos veci problemi!
--- Kraj citata ---
Široko joj polje :toothy3:
zvonkec_92:
--- Citat: Johnny iber - 09 Srpanj, 2012, 10:46:03 ---
I kad ce neka svadba?? Zeljan sam dobrog provoda :D
--- Kraj citata ---
a u planu je za god-dvije :-)
Johnny iber:
--- Citat: zvonkec_92 - 09 Srpanj, 2012, 10:53:10 ---a u planu je za god-dvije :-)
--- Kraj citata ---
Odlicno racunam na neku pozivnicu :glasses9:
:occasion14:
BoLT3K:
--- Citat: darac_os - 09 Srpanj, 2012, 09:39:33 ---Za par mjeseci/godina ces ti reci koji sam ja konj bio.. ali dobro kad dodje do toga vidit ces svi to prodju sa 14-15-16 eto u tvom slucaju vec i 17, ali ako ti mislis da ce ti ta cura ostat do kraja zivota gadno se varas! :toothy9:
--- Kraj citata ---
Da, mislim da će mi ostat' do kraja života. Nemam razloga da mislim drugačije.
A i ako kojim slučajem ne bi, kajati se neću. Zašto bih... U 17 godina koliko sam životario, samo sa njom sam osjetio kako je biti sretan i kako je kad te neko voli sa svim tvojim vrlinama i manama(Kojih imaš više nego bijelih krvnih zrncadi). :)
Ako je tebi zadovoljstvo tako pričati, neka je, ali nije to način da liječiš frustracije.
Živio ti meni.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju