Ostalo > Chat house

ajmoo zaljubljeni... :DDD

<< < (39/68) > >>

Dino46:
khmm..

Aprilia97:

--- Citat: Dino46 - 03 Lipanj, 2012, 22:09:22 ---khmm..

--- Kraj citata ---

:notworthy:

konig:
baš sad čitam ovo što priča dino,e prijatelju moj,ne isplati ti se to trpiti,pogotovo jer si mlad,a uostalom za neke cure razumjeti treba doktorat,jbg,nemožeš sa njima,a nemožeš ni bez njih i to je tako uvijek bilo i bit će,samo zapamti ovo :

Koja je razlika izmedu zene i terorista?
- S teroristima su moguci pregovori!

to ti je zakon !

živa istina  :toothy12:  :toothy11:

Dino46:
 ;D

joooj

nadam se da smo ovo rjesili, rekel sam joj sve kak je i da se uozbilji ili vise ovo nema smisla  :dontknow:

bila je razumna i sve smo rjesili odmah! sada shvaca neke stvari i nadam se da ce tako i ostati  :icon_thumright:

hvala svima na savjetima i hvala njoj koja je bila razumna da to rijesimo i prvo cu se vama javiti ako bude kakvih problema  :icon_thumright:

konig:

--- Citat: Dino46 - 08 Lipanj, 2012, 21:48:37 --- ;D

joooj

nadam se da smo ovo rjesili, rekel sam joj sve kak je i da se uozbilji ili vise ovo nema smisla  :dontknow:

bila je razumna i sve smo rjesili odmah! sada shvaca neke stvari i nadam se da ce tako i ostati  :icon_thumright:

hvala svima na savjetima i hvala njoj koja je bila razumna da to rijesimo i prvo cu se vama javiti ako bude kakvih problema  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

ipak si uspio pregovarat?hhah,drago mi je čuti da je sve ok sada !!  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju