Ostalo > Chat house
ajmoo zaljubljeni... :DDD
Dino46:
khmm..
Aprilia97:
--- Citat: Dino46 - 03 Lipanj, 2012, 22:09:22 ---khmm..
--- Kraj citata ---
:notworthy:
konig:
baš sad čitam ovo što priča dino,e prijatelju moj,ne isplati ti se to trpiti,pogotovo jer si mlad,a uostalom za neke cure razumjeti treba doktorat,jbg,nemožeš sa njima,a nemožeš ni bez njih i to je tako uvijek bilo i bit će,samo zapamti ovo :
Koja je razlika izmedu zene i terorista?
- S teroristima su moguci pregovori!
to ti je zakon !
živa istina :toothy12: :toothy11:
Dino46:
;D
joooj
nadam se da smo ovo rjesili, rekel sam joj sve kak je i da se uozbilji ili vise ovo nema smisla :dontknow:
bila je razumna i sve smo rjesili odmah! sada shvaca neke stvari i nadam se da ce tako i ostati :icon_thumright:
hvala svima na savjetima i hvala njoj koja je bila razumna da to rijesimo i prvo cu se vama javiti ako bude kakvih problema :icon_thumright:
konig:
--- Citat: Dino46 - 08 Lipanj, 2012, 21:48:37 --- ;D
joooj
nadam se da smo ovo rjesili, rekel sam joj sve kak je i da se uozbilji ili vise ovo nema smisla :dontknow:
bila je razumna i sve smo rjesili odmah! sada shvaca neke stvari i nadam se da ce tako i ostati :icon_thumright:
hvala svima na savjetima i hvala njoj koja je bila razumna da to rijesimo i prvo cu se vama javiti ako bude kakvih problema :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ipak si uspio pregovarat?hhah,drago mi je čuti da je sve ok sada !! :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju