Ostalo > Chat house

ajmoo zaljubljeni... :DDD

<< < (35/68) > >>

Johnny iber:

--- Citat: azriel*09 - 27 Svibanj, 2012, 11:23:40 ---
...normalno da sam skuzila...ne mozes ne skuzit...xD...opce mi se kaka od tih kvazi-ljubavi! -.-"
...zato je fejs jedno ogromno s*anje...gdje se mijenjaju statusi svake minute...danas "volim te",sutra "mrzim te",preksutra "ne mogu bez tebe"... ti klinci dns imaju cure/decke samo da im na fejsu moze pisat da su u vezi...omg...-.-"

--- Kraj citata ---

Ehh azriel da nema takvih vjerovatno se nebi nikad sjetio ispec kokice i jest... jer obozavam rasprave i prepirke preko facea. A ja samo iz pozadine sve to pratim i kurim vatru  :icon_pirat:

Dino46:

--- Citat: Grale - 27 Svibanj, 2012, 12:02:08 ---a ti bi prodal bautijanera? ;D
vidiš sad kakav je taj skuter picolovac :toothy12:

--- Kraj citata ---

nije to vise ne prodaju  ;D

ajde grale na HAK sprobati novog runnera do 14h, probaj i nexus 300 da vidis kako ide  :icon_thumright:

Reponja:

--- Citat: JogFromYamaha - 27 Svibanj, 2012, 12:02:31 ---...
ah da grale
danas imas 13 godisnjakinje koje puse rac po wcjima u kaficima subotom i slicna sranja
ako mislis da zato kaj ima 14 godina da ju ne svrbi zaj#bo si se....

--- Kraj citata ---

Pas mater, gdje su takve bile kad sam ja imao 13, 14 godina?  :icon_scratch:

Jump33r:

--- Citat: Grale - 26 Svibanj, 2012, 21:21:41 ---bolje makni njezinu sliku dok džemper nije videl :toothy11:

--- Kraj citata ---

al su bile neke slike? ZAHTJEVAN REUPLOAD ! :toothy12:

nemogu virovat da san oped zakasnija,..  ja uvik kazen da su one od 14 godina najbolje,..

--- Citat: Reponja - 27 Svibanj, 2012, 13:57:48 ---Pas mater, gdje su takve bile kad sam ja imao 13, 14 godina?  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

tad nije bilo fejsa!

Grale:
ne brini sve smo sprobali kaj smo mogli,sam kaj se je stefu derbi pregrijal valjda,ja sam ga čekal s zablokiranim zipacom :toothy12:
i nije bilo nexusa nit beva

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju