Ostalo > Chat house
ajmoo zaljubljeni... :DDD
robert:
--- Citat: Dino46 - 26 Svibanj, 2012, 21:40:34 ---imas pravo, ali toliko smo se vezali zajedno da neznam kaj da napravim vise! nju nije sram mojeg izgleda, nego je nju sram kaj budu njezine frendice rekle na mene kak izgledam, jer misli da ju budem osramotil :sad1:
--- Kraj citata ---
e care, odjebi tu kurabu!
azriel*09:
--- Citat: Johnny iber - 26 Svibanj, 2012, 23:20:19 ---
Eo eoo slusaj zenu one ipak "znaju" najbolje ;)
--- Kraj citata ---
...da,kako koja!!14-godisnjakinja zhr ne...sta,uostalom,treba jednom osnovnoskolcu da pati zbog ljubavi?pogotovo zbog neke balavice koju pucaju hormoni...
Johnny iber:
--- Citat: azriel*09 - 27 Svibanj, 2012, 09:19:18 ---...da,kako koja!!14-godisnjakinja zhr ne...sta,uostalom,treba jednom osnovnoskolcu da pati zbog ljubavi?pogotovo zbog neke balavice koju pucaju hormoni...
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
Neznam ak si skuzila ali danas su klinci takvi, imaju kak si rekla cca 14 god nadu si curu/decka i oni se odma vole nakon 2 dana. To srceka puse padaju preko fejsa to neznas tko koga vise voli odma fotke tipa zauvjek zajedno i to :laughing7: A kad prekinu to je smak svijeta i njihov je zivot gotov oni nemogu jedno bez drugog.... :angry2:
- Ima i starijih malo koji tako reagiraju ali necemo sad o tome
:occasion14:
BrZi_46:
--- Citat: robert - 27 Svibanj, 2012, 03:07:25 ---e care, odjebi tu kurabu!
--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12: ....ma neko kaj robi....
ma sve se prave fine ovo ono....sam dobra spreha pali....i neoj dat da ona tebe vuce za nos..ti trebas bit gazda....
ma sve bi one htele da ih pocastimo s kurcem,željne su kurca ko sibir sunca!!! :icon_biggrin:
ziloryder:
Da oprostite sve bi je one: "je#ale al da im neuđe"
Johhny potpuno se slazem s tobom o tome se radi :icon_thumright:
Moj prijedlog slozio se ti il ne! Nevezi se sada tvojih godina puno kad napunis 17-18 onda se pocni ozbiljnije, sad vataj sta vise mozes i kolko god mozes, mjenjaj ih svaki dan isprobavaj sve i svasta..Poslije kad krenes u srednju pocni ozbiljnije :icon_thumright:
Mada je u srednjoj malo teze doc do ozbiljnije cure, treba se malo vise potrudit...bar moje misljenje :icon_thumright: :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju