Ostalo > Chat house
ajmoo zaljubljeni... :DDD
Dino46:
--- Citat: Grale - 26 Svibanj, 2012, 00:54:09 ---jebeš nju,razmjeni forinte i idemo u mađariju na provod s pravim kokama :toothy10:
počni ti njoj to radit kaj ona tebi radi pa možda prestane se tak ponašat :dontknow:
--- Kraj citata ---
:laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
ak cu ja njoj tak pocet radit, onda cemo se posvadati dokraja! al ocito nema drugi izlaz! mozda se ipak smameti kolko tolko i shvati neke stvari :icon_thumright:
--- Citat: ziloryder - 26 Svibanj, 2012, 00:55:32 ---Ehhh nemoramo dolaze one i nama cekaaj dok pocnuu :icon_tongue: :icon_thumright:
Ja takvu curu prika nebi mogo trpit, al nakon 3mj. trebalo ju je to vec proc, s obzirom da ste 8. razred
--- Kraj citata ---
kolega, da sam u Splituu.. jaoo ;D
jooj, svaki dan sam lud zbog nje! jedva se suzdrzavam! dobro da jos nisam na tabletama!
Johnny iber:
Slazem se sa predzadnja dva posta...... :icon_thumright:
Ja bi to sve stero u krasni k*** :laughing7:
Pa ljepo joj reci da ti se ne svida njezino ponasanje i da poduzme neke mjere da to tak nejde dalje. Ako treba posvađajte se, nije to nista novog
Grale:
--- Citat: Dino46 - 26 Svibanj, 2012, 00:59:33 --- :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
ak cu ja njoj tak pocet radit, onda cemo se posvadati dokraja! al ocito nema drugi izlaz! mozda se ipak smameti kolko tolko i shvati neke stvari :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ak joj je stalo do tebe,onda bi se trebala spametit i skužit da ti to smeta,ako nije onda bolje za tebe da se posvađate do kraja...nemoj me krivo shvatit,nisam ja neki love guru ili sigmund freud(kak se već piše :toothy11: ),nek samo izražavam svoje mišljenje...svi smo to prošli,i ja i velika većina starijih s foruma...budeš se tome smijal za godinu-dvije,vjeruj mi ;D
ili joj reci da ti smeta to njezino ponašanje ili se počni ti tak prema njoj ponašat,al bolje probaj ovo prvo prije :)
ziloryder:
--- Citat: Johnny iber - 26 Svibanj, 2012, 01:01:17 ---
Ja bi to sve stero u krasni k*** :laughing7:
Pa ljepo joj reci da ti se ne svida njezino ponasanje i da poduzme neke mjere da to tak nejde dalje. Ako treba posvađajte se, nije to nista novog
--- Kraj citata ---
:notworthy: :notworthy:
Imas i pravo!
A to za da joj kazes ako se zaljubila onda ce oplakat po ure, i opet promislit i skuzice kakva je i popravit ce se i bit ce ti dobro nece te vise #ebat u mozak, ako ne upali zasto gubit zivce
Jump33r:
reci joj da ti popusi k**ra*!
mozda dobijes bj, a mozda trisku,.. ono isplati se probat :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju