Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
My Yamaha Aerox under construction... :) - komentari ovde....
White_Rox:
--- Citat: ivan_speedy - 04 Listopad, 2011, 21:55:25 ---Dobro izgleda,svaka čast :notworthy:
--- Kraj citata ---
Hvala , Hvala nastavit ce se od sutra projekt na boljem nadam se :)
White_Rox:
--- Citat: robert - 04 Listopad, 2011, 21:57:57 ---ja bi si najrađe nabavio roxa i prišerafio mašinu od mog VXRa. al na žalost nemam dovoljno znanja oko tih prerada a i problemi sa murijom
--- Kraj citata ---
Hehehe neznam ako naletim na nekog skrsenog VXR-a da je masina zdrava i cijena ok zasto ne :headbang: ma ja sam i manjeg mjesta u BiH tako da svakog murijaka znam i nemam nikad problema :icon_scratch:
robert:
e da sam ja u ključu ni ja nebi imao te probleme! ali ovako u zagrebu, 100002411 policajac a znaš samo jednog
White_Rox:
--- Citat: robert - 04 Listopad, 2011, 22:45:41 ---e da sam ja u ključu ni ja nebi imao te probleme! ali ovako u zagrebu, 100002411 policajac a znaš samo jednog
--- Kraj citata ---
Hehehe pa dobro postuj pravila furaj....inace ja nebi imao zivaca se vozit u zagrebu skuterom auta na sve strane , tramvaj ja bi pogino na prvoj raskrsnici :laughing7:
robert:
da sad prestanemo sa OFF? ja ne znam ali aerox je nekako najbolji za igranja oko stylinga. hrpa stvari se da napravit s malo novca i na kraju to izgleda bolje nego na bilo kojem drugom skuteru
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju