Općenito > Maxiskuteri

Luna atica

(1/2) > >>

bouncer1983:
Zanima me jel neko probo kitirat Aticu i kaj bi dobil s tim da stavim bolji filter i auspuh .Poprilićno sam zadovoljan s njom osim par sitnica s obzirom da je imam godinu dana i podosta prijedjenih kilometara i radi ko prvi dan , pa bi je možda poboljšo malo  :help:

robert:
zapamti jedno, ako imaš kineza s kojim si zadovoljan onda NE DIRAJ DOK RADI
možeš napraviti samo sranje, bolje nikako neće biti

bouncer1983:
Hmmm slažem se djelomićno imam nekolicinu frendova s kinezima i onak neki su ok a neki rikavaju al doduše sve su to 50 cm3 , al ono auspuh bolji i filter mi se ne ćini da bi bilo to nekaj kritićno , ćak sam se odvažil i par puta ovo ljeto do crikve i selca zapalit i sve pet jedino kaj mu je rezervar premal definitivno .

robert:
a koji bi to bio bolji auspuh s koji nešto dobiješ na ubrzanju ili krajnjoj? nije to 2T da auspuh igra neku preveliku ulogu!

bouncer1983:
Hvala ti sazno sam neš novo da na 4t skuteru auspuh ne igra igru ma promjenio bi ga jel je pohrdjal a farbal sam ga i nije to to izgori boja s vremenom pa bi si stavil neki ne mora bit akrapović ili neznam koji u biti nemam pojma koji i kaj uopće di kupit pogledat neš sam gledo al ono , a filter za zrak kad bi stavil bolji teoretski bi to trebalo neš malo promjenit sam kaj bu i više trošil bar brijem tak .

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju