Sportski kutak > Sve vezano za stunt
krugovi?
Jump33r:
budi uporan, nece ti tu pomoc nikakva teorija.
LoveStunt:
vec duze vrijeme vozim ( zadnji,prednji ovo, ono) ali eto sada sam poceo uciti u krug i imam isti problem.... znaci imam odlicnu ravnotezu i sve to stoji ali nikako vec da skuzim kako ga cijeli krug izvrtiti jer ja ga dignem i nagnem se i motor me prebaci na drugu staranu pa sma skuzio da se vise tj. jace trebam nagnuti ali onda cim sam to isao probati mi je proklizio kotač zadnji jer sam pretjerao ;D
bosko_matica:
--- Citat: LoveStunt - 13 Listopad, 2011, 17:11:07 ---...probati mi je proklizio kotač zadnji jer sam pretjerao ;D
--- Kraj citata ---
kralju sam si si napisao zasto ti bjezi zadnji kotac:
"nebi se bas slozio sa time jer unutra je sada masina od cca 15 konja a jos ju planiram tunirati na cca 20+... " :o :o
mada˙ fakin` nebeski SM i tolko konja u cijeloj prici ocito nisu dobitna kombinacija.... ::) ::)
LoveStunt:
--- Citat: bosko_matica - 13 Listopad, 2011, 21:27:18 ---kralju sam si si napisao zasto ti bjezi zadnji kotac:
"nebi se bas slozio sa time jer unutra je sada masina od cca 15 konja a jos ju planiram tunirati na cca 20+... " :o :o
mada˙ fakin` nebeski SM i tolko konja u cijeloj prici ocito nisu dobitna kombinacija.... ::) ::)
--- Kraj citata ---
jako si smjesan.... ajde nemoj komentirati uopce nego se javi kada naucis barem malo ''stuntati''... :hmh:
bosko_matica:
--- Citat: LoveStunt - 14 Listopad, 2011, 16:57:52 ---...nego se javi kada naucis barem malo ''stuntati''... :hmh:
--- Kraj citata ---
::)
pusa i tebi, ajde bok :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju