Tehnički kutak > Tuning skutera

koji kit??

<< < (3/4) > >>

Miki-speedy:

Samo tu nista nije stelano,serijski variomat je na njemu(ni ne znam koja gramaza rolnica je unutra),serijsko kvacilo,hebo performer,linearna polutka,tp trophy malo naturpijan,17,5karb,motoforce evolution radilica i to je to

maminjo:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 04 Listopad, 2011, 20:13:48 ---
Samo tu nista nije stelano,serijski variomat je na njemu(ni ne znam koja gramaza rolnica je unutra),serijsko kvacilo,hebo performer,linearna polutka,tp trophy malo naturpijan,17,5karb,motoforce evolution radilica i to je to

--- Kraj citata ---

dugo je izdržao :laughing7:, koliko sam skužio po tome kad je neko reko' guraj ga guraj'

Johnny iber:

--- Citat: maminjo - 05 Listopad, 2011, 14:03:37 ---dugo je izdržao :laughing7:, koliko sam skužio po tome kad je neko reko' guraj ga guraj'

--- Kraj citata ---
"past ce majmun odvrnut mu tacak"
haha a jesam se ismijao boze dragi ahhaha hvala ti na tome!  :icon_biggrin:

Miki-speedy:

--- Citat: maminjo - 05 Listopad, 2011, 14:03:37 ---dugo je izdržao :laughing7:, koliko sam skužio po tome kad je neko reko' guraj ga guraj'

--- Kraj citata ---
Jest,nestalo je goriva i to gorivo je bilo dugo u tom rezervaru od quartza a svoj rezervar radim poliesterom

speedf2:

--- Citat: Johnny iber - 05 Listopad, 2011, 14:15:11 ---"past ce majmun odvrnut mu tacak"
haha a jesam se ismijao boze dragi ahhaha hvala ti na tome!  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
ahahhahahha ja isto samos to nisam umro o d smijeha, ahahha koji si ti kralj XD

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju