Tehnički kutak > Tuning skutera

luna vision 2 sj#bo sam zadnji kotac pomoc :S

<< < (8/23) > >>

lunakc:
malossi

marin-w:

--- Citat: lunakc - 04 Listopad, 2011, 14:29:30 ---ovako  ....sad  ja nek kupim novo (OBICNO TJ ORGINAL  LUNINO KVACILO) A  IMAM   malossi  rolice zx   nova elektroonika  jer gubim s obicnim  kvacilom  brzinu  ili ubrzanje ?   ili ipak uzmem  neko jace kvacilo za lunu   moze preporuka ? koje kvacilo?

--- Kraj citata ---

Jucer je za pisanje bio izgovor umor....a sta je danas ??
Jesi pogledao to kvacilo ?

Stavi tvrdje federe na to kvacilo (zbog rezo auspuha)  ako ga nisi sje.... i gas ...

Jel nas ti malo prcas ili :dontknow: .....brzina,ubrzanje  :dontknow: :dontknow:.....KVACILO JE ZA START.

NEGO VRATIMO SE TVOM PROBLEMU

Raspalo ti se kvacilo jer je nekvalitetno jos kad njega stavis tvrdje federe ode u tri pm
Mozemo se kladit da ti nije pukao feder vec da se kvacilo raspalo (pukla osovina na kojoj je polutka sa ferodom)

Novo luna 2 kvacilo ti je od 300-400kn + tvrdji federi i opet ces dobit nekvalitetno smece.
Lunino kvacilo je 112mm  :icon_scratch:

UGLAVNOM AKO CES  ME POSLUSAT uzmi kvacilo 107mm i zvono za to kvacilo sa neke yamahe aerox ili sl. Stavi tvrdje federe (srednje iz paketa za piaggio 107mm kvacilo i rijesio si problem) Kvacilo i zvono nadjes tu polovno za cca 150kn a ako imas srece mozda i dobijes tvrdje federe na kvacilu pa si rijesio problem  :icon_thumright:

aprilia area 51:
ajd bogati prestani lupetat tu o malossi rolicama i ostalim glupostima...odi u garazu rasklopi skini deklo i pogledaj kvacilo mozes polako okretat i pogledat dali je svaki od 3 federa na svom mjestu bez da skidas kvacilo...ako je tu sve u redu skini zadnji kotac i pogledaj u bloku dali je lezaj se mozda rasuo...ako nije ni on pogledaj zadnju kocnicu i u najgorem slucaju ako nije nsita do toga moguce da i unutra ugetribi oso neki lezaj ili nesto...

ako neznas nista do toga ima sigurno neko ko sarfa i radi odvezi i nek ti rijesi...

ivanm:
ja sam na jednu lunu stavio kvačilo od piaggia i sve super.

anton55:

--- Citat: ivanm - 04 Listopad, 2011, 16:46:20 ---ja sam na jednu lunu stavio kvačilo od piaggia i sve super.

--- Kraj citata ---
Sorry što spaman al jesi li puno kemijao sa tim kvačilom i jel zvono isko mina ili piaggio

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju