Tehnički kutak > Tuning skutera

luna vision 2 sj#bo sam zadnji kotac pomoc :S

<< < (4/23) > >>

lunakc:
 :D  SORRY UMORAN SAM  JAKO  :s  ovako  ali zasto je u samom  zadnjem kotacu  neugodan zvuk  KO DA  JE JAKO SUH  PA DA STRUZE  PO NECEM  a i motor jos ide ali  kad se voziš  jako  skace  zadnji kraj  ko da koci kotav i osijetis kad drzis noge da  se  trese ?  :S to mi nije jasno  ?!?!

Loris Ri:

--- Citat: lunakc - 03 Listopad, 2011, 22:00:21 --- :D  SORRY UMORAN SAM  JAKO  :s  ovako  ali zasto je u samom  zadnjem kotacu  neugodan zvuk  KO DA  JE JAKO SUH  PA DA STRUZE  PO NECEM  a i motor jos ide ali  kad se voziš  jako  skace  zadnji kraj  ko da koci kotav i osijetis kad drzis noge da  se  trese ?  :S to mi nije jasno  ?!?!

--- Kraj citata ---
aj ti skini deklo i pogledaj kvacilo i zvono.....bilo bi jos bolje ako imas nekoga ko se stvarno kuzi barem nesto da ti pogleda....

lunakc:
budem  obavezno pogledo to  i moram skinit zadnji kotac i pogledat da nisu federi popucali i zgrabili kocnicu pa ona struze   ili to ili  ovo sta ti kazes  nes od tog mora bit samo molim boga da nisu rolice  ili nes na mašini :(

Loris Ri:

--- Citat: lunakc - 03 Listopad, 2011, 22:35:11 ---budem  obavezno pogledo to  i moram skinit zadnji kotac i pogledat da nisu federi popucali i zgrabili kocnicu pa ona struze   ili to ili  ovo sta ti kazes  nes od tog mora bit samo molim boga da nisu rolice  ili nes na mašini :(

--- Kraj citata ---
koji federi na zadnjem kotacu??rolice ti nisu sigurno a i da jesu kostaju 50kn.....

lunakc:
malossi rolice  50 kn?   http://www.centralscooters.co.uk/images/11066.jpg    ovi federi da nisu popucali i opustili ove pakne pa zato  koci i  struze ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju