Tehnički kutak > Tuning skutera
luna vision 2 sj#bo sam zadnji kotac pomoc :S
lunakc:
:D SORRY UMORAN SAM JAKO :s ovako ali zasto je u samom zadnjem kotacu neugodan zvuk KO DA JE JAKO SUH PA DA STRUZE PO NECEM a i motor jos ide ali kad se voziš jako skace zadnji kraj ko da koci kotav i osijetis kad drzis noge da se trese ? :S to mi nije jasno ?!?!
Loris Ri:
--- Citat: lunakc - 03 Listopad, 2011, 22:00:21 --- :D SORRY UMORAN SAM JAKO :s ovako ali zasto je u samom zadnjem kotacu neugodan zvuk KO DA JE JAKO SUH PA DA STRUZE PO NECEM a i motor jos ide ali kad se voziš jako skace zadnji kraj ko da koci kotav i osijetis kad drzis noge da se trese ? :S to mi nije jasno ?!?!
--- Kraj citata ---
aj ti skini deklo i pogledaj kvacilo i zvono.....bilo bi jos bolje ako imas nekoga ko se stvarno kuzi barem nesto da ti pogleda....
lunakc:
budem obavezno pogledo to i moram skinit zadnji kotac i pogledat da nisu federi popucali i zgrabili kocnicu pa ona struze ili to ili ovo sta ti kazes nes od tog mora bit samo molim boga da nisu rolice ili nes na mašini :(
Loris Ri:
--- Citat: lunakc - 03 Listopad, 2011, 22:35:11 ---budem obavezno pogledo to i moram skinit zadnji kotac i pogledat da nisu federi popucali i zgrabili kocnicu pa ona struze ili to ili ovo sta ti kazes nes od tog mora bit samo molim boga da nisu rolice ili nes na mašini :(
--- Kraj citata ---
koji federi na zadnjem kotacu??rolice ti nisu sigurno a i da jesu kostaju 50kn.....
lunakc:
malossi rolice 50 kn? http://www.centralscooters.co.uk/images/11066.jpg ovi federi da nisu popucali i opustili ove pakne pa zato koci i struze ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju