Tehnički kutak > Tuning skutera

luna vision 2 sj#bo sam zadnji kotac pomoc :S

<< < (21/23) > >>

Dino46:
to su te tvoje malossi rolice s kojima si se tolko hvalil  :icon_biggrin:

benjamin_hawk:

--- Citat: lunakc - 05 Listopad, 2011, 20:02:29 ---DA SE JAVIM  KVAR JE UKLONJENA    skinuo  sam deklo  i  ogledavao i skino  sve od  zvona  i svega  i nakraju mi je jedna rolica  ispala    vratio  sam je na mjesto   sve po zatezo  lijepo motor ide  ko vurica  ;)  i  imama  zx  i puko mi je diftung  gore  na nastavku   lijepo sam uzo onu smijesu   kojom se autima   grana  i ispuhi  zalijevaju   umijesto  diftunga   sad prede  i  nemoram se bojat  da ce mi se  diftung sjebat  ;9 jedini je problem  sto to moram  trgat dolije kad  cu   makivat auspuh ! :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:

--- Kraj citata ---
imas li opce klizace,
2.diht masa se ne stvrdne nebrini nece se zalijepit a nece dugo ni trajat s tim izbit ce negdje

marin-w:

--- Citat: Rox-Rab - 05 Listopad, 2011, 20:15:26 ---za boga miloga kako ti je rolica ispala ???

--- Kraj citata ---

On ne kuzi kad se te malossi rolice stavljaju da jedna ide u deklo (to je rezervna rolica).
Sad imas jednu viska u variomatu

Zokaaa:
Mlad je naucit ce ^^

Kad ti slucajno jedna ispadne remen to skuži i usljed velike brzine i trenja pokupi ovu rezernu i ubaci unutra. Sam ne smiješ ga onda baš gazit do kraja dok se cincilator ne razradi.

lunakc:
ouh :S  hvala nasavjetima  decki  naci sad  malo manje gasa da se  to razradi  xD   al nekuzim kako je is kucista skocila rolica   van xD AL NEMA VEZE  NISS JOJ NIJE  SVE JE UREDU   radi  ko vurica  i  to sam  vec reko imam zx   i diftung gore na nastavku se  sj#bo  i  stavili smo ono tekuce  za aute sto sluzi  za diftung masu   preporucujem ga i vama ako  kad bude trebo stvarno je super stvar ! :icon_biggrin: :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju