Tehnički kutak > Tuning skutera
luna vision 2 sj#bo sam zadnji kotac pomoc :S
Dino46:
to su te tvoje malossi rolice s kojima si se tolko hvalil :icon_biggrin:
benjamin_hawk:
--- Citat: lunakc - 05 Listopad, 2011, 20:02:29 ---DA SE JAVIM KVAR JE UKLONJENA skinuo sam deklo i ogledavao i skino sve od zvona i svega i nakraju mi je jedna rolica ispala vratio sam je na mjesto sve po zatezo lijepo motor ide ko vurica ;) i imama zx i puko mi je diftung gore na nastavku lijepo sam uzo onu smijesu kojom se autima grana i ispuhi zalijevaju umijesto diftunga sad prede i nemoram se bojat da ce mi se diftung sjebat ;9 jedini je problem sto to moram trgat dolije kad cu makivat auspuh ! :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:
--- Kraj citata ---
imas li opce klizace,
2.diht masa se ne stvrdne nebrini nece se zalijepit a nece dugo ni trajat s tim izbit ce negdje
marin-w:
--- Citat: Rox-Rab - 05 Listopad, 2011, 20:15:26 ---za boga miloga kako ti je rolica ispala ???
--- Kraj citata ---
On ne kuzi kad se te malossi rolice stavljaju da jedna ide u deklo (to je rezervna rolica).
Sad imas jednu viska u variomatu
Zokaaa:
Mlad je naucit ce ^^
Kad ti slucajno jedna ispadne remen to skuži i usljed velike brzine i trenja pokupi ovu rezernu i ubaci unutra. Sam ne smiješ ga onda baš gazit do kraja dok se cincilator ne razradi.
lunakc:
ouh :S hvala nasavjetima decki naci sad malo manje gasa da se to razradi xD al nekuzim kako je is kucista skocila rolica van xD AL NEMA VEZE NISS JOJ NIJE SVE JE UREDU radi ko vurica i to sam vec reko imam zx i diftung gore na nastavku se sj#bo i stavili smo ono tekuce za aute sto sluzi za diftung masu preporucujem ga i vama ako kad bude trebo stvarno je super stvar ! :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju