Općenito > Propisi

Registracija s drugim ispuhom

<< < (5/6) > >>

Go-Go RUNNER:
Moras ga onda lično nakalemit negdje

3alfa3:

--- Citat: JogFromYamaha - 06 Studeni, 2011, 18:34:42 ---nemozes proci ako ti na auspuhu nije homologacijski broj
--- Kraj citata ---

Mozes. U HR se to ne gleda. Samo buka.
Al tako nece jos dugo bit. Najkasnije
 do ulaska u EU.

--- Citat: Aprilia97 - 06 Studeni, 2011, 18:38:03 ---a šta npr ako imam homemade nosač za tablicu ili neki koji mogu kupit u dućanu..je to prolazi? jer isam nikad imo s tim iskustva

--- Kraj citata ---

Prolazi (za sada) ako je tablica u pravilnom polozaju na pravilnom mjestu.
Za motore je bitno i da postoji osvjetljenje tablice i katadiopter. Za skutere ne znam..

--- Citat: luna500rr - 06 Studeni, 2011, 18:48:48 ---tablica na neoriginalnom mjestu -1000kn
jos ide i neka kazna za macije oko ispod tablice ako nemas...

--- Kraj citata ---

300kn je kazna ako uopce nemas tablicu, tako da ne vjerujem da je 1000kn kazna ako je na krivom mjestu. Mozda 300kn, al 1000...

--- Citat: Aprilia97 - 06 Studeni, 2011, 18:51:16 ---ok..hvala...a jbm im mater... kako mogu dobit ako nemam macje oko ako ga nisam dobio kad sam skut kupio  :dontknow:

--- Kraj citata ---

E to je siva zona. DA imas serijski nosac na kojem nema macjeg oka, sve u redu, jer takav je serijski. Ali ako imas zamjenski, onda ovisis o dobroj volji ispitivaca na tehnickom.

pralas:

--- Citat: 3alfa3 - 06 Studeni, 2011, 19:22:00 ---Prolazi (za sada) ako je tablica u pravilnom polozaju na pravilnom mjestu.
Za motore je bitno i da postoji osvjetljenje tablice i katadiopter. Za skutere ne znam..

--- Kraj citata ---
Ne prolazi,ja sam isao na tehnicki i imao sam tablicu postavljenu u normalnom polozaju ali na homemade nosacu i nisu me htijeli pustiti sve dok nisam dosao sa originalnim plasticnim nosačem(iako je tablicu u oba 2 slucaja stajala u ispravnom polozaju)...
iako mozda je ovo samo iznimka,jer su na ovom tehničkom stvarno strogi i sve mora biti tip top(zamislite meni su jos srali sto sam imao hondine naljepnice na TGB skuteru pa su mislili da je to honda a ne TGB hahaha)
iakona malo udaljenijim stanica(u selima itd.) morao bi proci sa homemade nosacem jer tamo ne obracaju toliko paznju na to kao ovi iz grada...

Zokaaa:
Ma seru i u "selima".

Meni lik gleda CDI i baci komentar "aha imaš čip, sad cu ja naci gdje se pali", nakon par min je skužio da se sj#bo :D

Aprilia97:

--- Citat: Zokaaa - 07 Studeni, 2011, 16:03:08 ---Ma seru i u "selima".

Meni lik gleda CDI i baci komentar "aha imaš čip, sad cu ja naci gdje se pali", nakon par min je skužio da se sj#bo :D

--- Kraj citata ---

hahahaha..kraljjj  :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju