Tehnički kutak > Tuning skutera
OVER RANGE MINARELLI - YAMAHA
SlowRider:
--- Citat: robert - 09 Ožujak, 2008, 19:23:08 ---a čuj prijatelju, nekada te nerazumjem!
ja nisam znao što to znači OVER RANGE i u čemu je fora!
zato sam i pitao, ali nisam nigdje rekao da ga hoću kupiti!
--- Kraj citata ---
Imas pravo :-X
htio sam ti sugerirati na neki nacin da se moze dobro sloziti i bez overrangea ako neides daleko sa tuningom :icon_thumright:
DvdAerox:
koliko ja cujem, evolution prijenos rulez na minarelli (speed control sa 6 rulina), over range je za piaggio ali sve je za isprobat jer na kraju krajeva nebi znao koje su razlike...
hac:
--- Citat: gozz - 09 Ožujak, 2008, 18:35:28 ---
--- Citat: robert - 09 Ožujak, 2008, 18:08:04 ---dali bi mi neko mogao objasniti razlike između normalnog multivara i ovoga ovdje sa polutkama?
--- Kraj citata ---
Ovaj over range ti ima malo veći radijus, što znači da će pri krajnjoj brzini imati nešto veći prijenosni omejr, što uz dostatnu snagu motora znači i veću brzinu. Nešto kao dodatna 6. ta brzina na autu...
--- Kraj citata ---
ne pisat ak ne znaš........veče su zadnje polutke i s takvim pronosom dobiješ bolje i linearnije ubrzanje,krajnja čak može bit i nešto manja
SlowRider:
--- Citat: DvdAerox - 09 Ožujak, 2008, 19:32:40 ---koliko ja cujem, evolution prijenos rulez na minarelli (speed control sa 6 rulina), over range je za piaggio ali sve je za isprobat jer na kraju krajeva nebi znao koje su razlike...
--- Kraj citata ---
Po meni je polini u dosta stvari jaci od Malossija za minarelli.
robert:
znam, zato tražim piaggio polutke!
u planu je ovaj setup:
top performance trophy
multivar (imam)
delta
19 ili 21 delorto (21 imam polovnog u dobrom stanju)
za usis još neznam
leo vince zx kromirani (imam)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju