Ostalo > Motocikli
yamaha yzf r125 ili aprilia rs 50
Loris Ri:
neka uzme r125-icu pouzdanija masina,bolje ide,manje trosi,moze nac u odlicnom stanju za 2500-3000e 1-2g. stara....
istipa622:
glupa usporedba i dvoumljenje po meni :dontknow:
naravno da je bolji 125...pouzdaniji,ljepši za vozit,manje troši,bolje ide,ne smrdi kao 2-t, netrebaš šaltat svake 2 sekunde itd...
mopsy58:
--- Citat: istipa622 - 02 Listopad, 2011, 20:51:16 ---glupa usporedba i dvoumljenje po meni :dontknow:
naravno da je bolji 125...pouzdaniji,ljepši za vozit,manje troši,bolje ide,ne smrdi kao 2-t, netrebaš šaltat svake 2 sekunde itd...
--- Kraj citata ---
evo decko je sve rekao...potpuno se slazem...
on najprije nek odluci koju kubikazu uopce zeli,pa neka onda gleda odredene modele...
al moj glas za yzf r125...ja imam derbi gpr125...slicne masine, 4t, 125ccm... veca brzina od 50ccm, punoo udobniji...a potrosnja je tu negdje ..
yamaha definitivno :icon_thumright:
danc00:
Pa ta dva motora/mopeda nemreš uspoređivat! Normalno da Yamaha ak se bira!
pralas:
najbolji lega mi ima yamahu yzf-r 125,vozio sam se i ugodno iznenadio...dok je nisam vozio mislio sam da ne ide ali kada sam napravio krug mogu samo reci ovo:
kocnice ima brutalne,dugo nisam vidio tako dobre kocnice i koje se tako lagano doziraju
za moj ukus ima premekan ovjes
posto sam ja visok 188-9 cm iskreno bio sam malo skucen na tom motoru i nije mi odgovarao polozaj sjedenja
motor sasvim solidno vuce i vise nego dosta za po gradu i okolici,nisam ga tero u krajnju ali lega mi kaze da ide mislim 130kmh maks u lezecem polozaju,do 90-100 sasvim lijepo vuce a kasnije se uljeni...
izgleda je atraktivan!
aprilia rs 50,nes vjerovati ali imam jednu na piku iz osijeka da ju kupim...nezz zasto,ali mi je bas do saltanja a taj zvuk mi je prekrasan....
al iskreno kada sam na yt vidio video kako ide,razocarao sam se jer je vec nakon 75 mrtva...istina ima za to kit i razni lancanici s kojima moze ubijati yamahu 125 ali ako je planiras voziti serijsku razocarat ces se i moj glas u tom slucaju ide yamahi!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju