Tehnički kutak > Tuning skutera

brzina?

<< < (3/7) > >>

igor.sb:

--- Citat: mali_odwaljiwac - 09 Ožujak, 2008, 14:32:42 ---Gilera RunneR C36 50ccm (vodi se kao 50SP) 2003 god, 17000km, ZX na njoj, 85km/h krajnja mereno sa Citroenom C4 cetiri puta i svaki put isto! Tako da mi sat ne laze!!

--- Kraj citata ---

daj vise s tim satovima i laganju lol

laze i njemu laze i tebi

ako oces pravu brzinu izmjeriti nemos drugacije nego samo sa gps-om

MaLi_OdvALjivAc:

--- Citat: igor.sb - 09 Ožujak, 2008, 16:49:34 ---
--- Citat: mali_odwaljiwac - 09 Ožujak, 2008, 14:32:42 ---Gilera RunneR C36 50ccm (vodi se kao 50SP) 2003 god, 17000km, ZX na njoj, 85km/h krajnja mereno sa Citroenom C4 cetiri puta i svaki put isto! Tako da mi sat ne laze!!

--- Kraj citata ---

laze i njemu laze i tebi

--- Kraj citata ---
ma daj sta seres sad i ti?!!? trebao sam da napisem da mi je serijala i da sam tek sinuo blkade i da mi ide 90... daa
jedes g#vn# a burek jeftin... msm...

roby 71:
nakon promjene rolica i remena kazaljka stane na 90

danas sam napravio 60 km sa 2 pežoa i morao sam stalno oduzimat gas jer me nisu mogli pratit

ako sat laže onda i ja vas lažem :notworthy: :notworthy: :headbang: :headbang:

igor.sb:

--- Citat: mali_odwaljiwac - 09 Ožujak, 2008, 16:54:13 ---
--- Citat: igor.sb - 09 Ožujak, 2008, 16:49:34 ---

--- Kraj citata ---

laze i njemu laze i tebi

--- Kraj citata ---
ma daj sta seres sad i ti?!!? trebao sam da napisem da mi je serijala i da sam tek sinuo blkade i da mi ide 90... daa
jedes g#vn# a burek jeftin... msm...

--- Kraj citata ---

sta je s tobom

zna se odavno i uvijek ce tako biti, satovi u pravilu lazu min 10% bilo na autu, skuteru, traktoru

tako da ne mozes reci da mi sat ne laze, sve dok ne izmjeris nekim gps uređajem neces znati koliko te laze to vazi i za C4

ajd zdravo

vpucko:
de kuzis SVI al bash SVi lazu i uvijek dodaju par km/h gore, neki vise neki manje al to je tako tak da kad mi igor kaze da njegov ide 80 ja u glavi vec vidim 60 i to je to, on sretan ja sretan hehehe ;)

tak ti isto igore pusti njega nek prica :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju